2020 yazında tatile doymak ister misiniz? % 50'ye varan indirimleri ile yılın en büyük fırsatlarını yakalayabileceğiniz erken rezervasyonun 1. dönemi başladı. Popüler tatil beldelerine damgasını vuran birbirinden lüks otel seçenekleri ile erken rezervasyon fırsatları, sizi hayalini kurduğunuz tatile bir adım daha yaklaştırıyor. 

İndirimli tatil için uygulanan ve dünya çapında en geçerli yöntem olan erken rezervasyon otelleri, bireylere hayal ettikleri tatile çok daha düşük ücretlerle sahip olma ayrıcalığı tanıyor. Yaz ayları için bir önceki yılın sonbahar ve kış, kış içinse ilkbahar ve yaz aylarında başlayan erken rezervasyon fırsatları özellikle maddi konularda tatilcilere birçok fayda sağlıyor. Bayram, resmi tatil veya yıllık izin gibi dönemlerde gerçekleştirmek istediğiniz tatiliniz için erken rezervasyon seçeneklerinden yararlandığınız da ortaya çıkacak faydaların neler olduğunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Erken Rezervasyon Ne Zaman Başlar?

Erken rezervasyon ne zaman başlar sorusu çoğu kişinin aklına gelen ilk şeylerden biridir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi yılın neredeyse 6 ayı devam eden erken rezervasyon dönemi birbirinden avantajlı dünyasıyla yaza merhaba der. Her bütçeye ve her kesime uygun konaklama hizmetlerinin sunulduğu bu dönemde aradığınız tüm konseptleri bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sitemiz üzerindeki yüzlerce seçenek arasından gitmeyi planladığımız tarihi, fiyat aralığını ve otel konseptini belirlemek.

Erken Rezervasyon Yaptırmak Avantajlı Mı?

Şimdi gelelim erken rezervasyon avantajlı mı sorusunun cevabına. %50’ye varan indirim oranıyla başlayan erken rezervasyon dönemi yılın en avantajlı dönemidir. Buradan da anlaşılacağı gibi bir tatile ödeyeceğiniz parayla iki tatil yapma şansı sizin oluyor. Erken rezervasyon 2020 fırsatlarıyla alacağınız otelde seçme özgürlüğüne de sahipsiniz. İstediğim yerde istediğim oda benim olsun, tüm aktivitelerinden doyasıya yararlanayım diyorsanız erken rezervasyon dönemi sona ermeden tercihinizi yapmak için acele edin. Bu sayede her yeni güne gözlerinizi otelin en güzel manzaralı odasında açacak ve ekonomik bir tatilin keyfini süreceksiniz.

1.Düşlediğiniz Tatile Daha Ekonomik Fiyatlarla Gidebilirsiniz

ekonomik tatil fırsatları

Otellerin büyük çoğunluğu, cazip erken rezervasyon kampanyaları sayesinde yıllık doluluk oranlarının yarıya yakınını elde ediyor. Bu nedenden dolayı erken rezervasyonu tercih ettiğinizde, tatil için seçtiğiniz lokasyondaki iyi hizmet veren bir otelde normalden daha düşük fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Yerinizi ne kadar erken tarihte ayırtır iseniz, o kadar fazla sayıda otel seçeneğine ulaşabilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanarak tatil için yerinizi ayırttık’tan sonra, uçak biletinizi çok daha düşük fiyatlarla satın alabilirsiniz.

2.Son Dakikada Boş Oda Bulma Stresi Yaşamazsınız

son dakika otel rezervasyonu

Tatilcilerin bir bölümü, seçtikleri noktaya ulaştıklarında konaklayacak otel bulmaya çalıştıkları için tatilin ilk gününü genellikle stres altında geçiriyor. Erken rezervasyon, tatilcilerin konaklamak istedikleri hizmet kalitesi yüksek otelde yer bulamama derdini ortadan kaldırıyor. Rezervasyonunuzu bütün yıl sabırla beklediğiniz izin tarihiniz gelmeden yaptırdığınızda, daha fazla seçenek arasından seçim yapma şansına sahip olabilirsiniz. Böylece düşlediğiniz tatili en başından itibaren stres yaşamadan, konforun ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim