1970 Türkiye Güzeli olan ve uzun yıllar mankenlik yapan Asuman Tuğberk Yolaç, kanser tedavisi gördüğü süreçte yaşamını kaybetti. Asuman Tuğberk Yolaç'ın 72 yaşında olduğu belirtildi.

Asuman Tuğberk Eşi

Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir? Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir?

Yolaç Ailesi, acı haberi bir basın açıklaması ile duyurdu. Açıklamada, "Evet-Hayır" yarışmasıyla ünlenen sunucu Erkan Yolaç'ın eşi olan Asuman Tuğberk Yolaç'ın vefatının ardından, cenazesinin 4 Haziran Salı günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından defnedileceği belirtildi. Çiftin 48 yıllık evliliği boyunca Mehmet ve Göksu adında iki çocukları olduğu ifade edildi.Asuman Tuğberk

Yolaç Ailesi'nin yaptığı açıklamada, "1970 yılında Türkiye Güzeli seçildikten sonra mankenlik ve kadın giyim üzerine modacı olarak kariyerine devam eden Asuman Tuğberk Yolaç, 1976 yılında evlendiği eşi Erkan Yolaç ile birlikte Yolaç AŞ'yi kurdu. Aynı zamanda uzun yıllar Erkan Yolaç Show'un yapımcılığını üstlendi" denildi.

Asuman Tuğberk Ki̇mdi̇r

La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde? La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde?

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Erkan Yolaç'ın vefatının ardından, eşi Asuman Tuğberk Yolaç'ın da kaybı sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Kamuoyu, Yolaç Ailesi'ne başsağlığı dilerken, sevenler ise bu iki önemli ismin ardından duygusal anlar yaşadı.

Kaynak: Züleyha Kandöker Yiğit