Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Erdal Alkış merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Erdal Alkış kimdir? Erdal Alkış kaç yaşında, nereli? Erdal Alkış hangi takımlı? Erdal Alkış ne iş yapıyor? Erdal Alkış'ın serveti ne kadar'' sorularını aratıyor. Peki, Erdal Alkış kimdir? Erdal Alkış kaç yaşında, nereli? Erdal Alkış hangi takımlı? Erdal Alkış ne iş yapıyor? Erdal Alkış'ın serveti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Erdal Alkış Kimdir

Erdal Alkış kimdir?

Erdal Alkış, 1966 yılında Kahramanmaraş Göksun’da doğmuştur. İşletme eğitimi alımıştır. Erken yaşta iş hayatına atılmıştır, İlk firmasını 1986 yılında Kayseri’de kurmuştur. O günden itibaren kendi firmasını yönetmektedir. İlgi alanları; Teknoloji, Tarım, Çevre, Futbol yöneticiliği, Hava alanı-Deniz Limanı İşletmeciliği ve Enerji sektörüdür.

2002 yılında yapılan genel seçimler ve 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Seçim koordinasyonunu bizzat yürütmüştür. 2002 yılı seçim çalışmaları ile alakalı “İlk 45 Gün” adında bir Anı Kitabı bulunmaktadır.

Van Gogh’un eserinde yer alan ‘tavus kelebeği’ Van Gogh’un eserinde yer alan ‘tavus kelebeği’

Erdal Alkış aynı zamanda Türk-Hint iş konseyi eski başkanıdır. Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde TFF Başkanlığı için resmen aday olmuştur.

Erdal Alkış 18 Temmuz 2024'te yapılması planlanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçimlerine aday olmuştur.

Erdal Alkış Serveti

Erdal Alkış'ın serveti ne kadar?

Erdal Alkış'ın net serveti ile ilgili intertten bir bilgi bulunmuyor.

Erdal Alkış Hangi Takımlı

Erdal Alkış hangi takımlı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Erdal Alkış'ın hangi takımlı olduğu merak konusu oldu. Erdal Alkış'ın hangi takımlı olduğu ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi