Er Ryan'ı Kurtarmak, Katil Doğanlar gibi pek çok önemli filmde rol alan Amerikalı aktör Tom Sizemore 61 yaşında hayatını kaybetti.

Başarılı karıyer hayatı boyunca birçok projede yer alan Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. O günden beri komada olan 61 yaşındaki Sizemore’un, Burbank, California’daki St. Joseph’s Hospital Burbank’ta hayatını kaybettiği bildirildi. 

Menajeri Charles Lago yaptığı açıklamada oyuncunun kardeşi Paul ve ikiz çocuklarını Jayden Jagger'ın yanında olduğunu dile getirirken “Sadece bir müşteriyi değil, aynı zamanda yaklaşık 15 yıllık harika bir dost ve akıl hocasını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tom, tanıma zevkine sahip olduğum en samimi, kibar ve cömert insanlardan biriydi" açıklamasında bulundu.

aktör

Oyuncun kardeşi Paul Sizemore “Hayatımı tanıdığım herkesten daha fazla etkiledi. Yetenekliydi, sevgi dolu, vericiydi" ifadelerini kullanırken  Sizemore'un eski eşi Maeve Quinlan “Özellikle düşüncelerim ve dualarım Tom’un iki oğlu Jayden ve Jagger için. Tanrı ikinizi de avucunun içinde tutsun, size güç versin ve hayatınızın tüm günlerini kutsasın” dedi.

Kariyeri boyunca  “Natural Born Killers”, “Strange Days”, “Devil in a Blue Dress”, “Heat”, “Devlet Düşmanı”, “Kara Şahin Düştü” ve “Pearl Harbor” gibi yapımlarda rol alan oyuncu, verdiği bir röportajda, en sevdiği filmin 2008 yapımı “The Last Lullaby” olduğunu söylemişti.

Haber Merkezi