Oyun dünyasının en büyük platformlarından biri olan Epic games hakkında araştırmalar hız kazandı. Birçok oyuncunun araştırdığı platform olan Epic Games platformu nedir? Epic Games'e nasıl kayıt olunur? Epic Games'den nasıl oyun alınır ve indirilir? Epic Games'de oyun nasıl iade edilir? Epic Games güvenilir mi? İşte tüm soruların cevabı...

EPIC GAMES NEDİR?

122356528-epic-games
Epic Games, 1991 yılında Tim Sweeney tarafından kurulan bir video oyun şirketidir. Epic Games'in en ünlü ürünlerinden biri, ücretsiz olarak sunulan ve oyun geliştiricileri tarafından kullanılan Unreal Engine adlı oyun motorudur. Ayrıca, Fortnite gibi dünya çapında fenomen haline gelmiş popüler oyunların yapımcısıdır. Ayrıca son yıllarda Epic Games, Steam'e rakip olmak için oyun satın alma platformu olarak da hizmet vermektedir.

Başkan Sandıkçı: “Bilim ve teknolojiye yön verecek nesiller yetiştiriyoruz” Başkan Sandıkçı: “Bilim ve teknolojiye yön verecek nesiller yetiştiriyoruz”

EPIC GAMES GÜVENİLİR Mİ?

112544994-epic-games-oyunlar

Epic Games, dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından kullanılan bir platformdur. Güvenlik önlemleri alınmış ve kişisel verilerin korunması için çaba sarf edilmiştir. Ancak, güvenlik açıkları ve hesap güvenliği konularında dikkatli olunması önemlidir. İki faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik özelliklerini etkinleştirmek önemlidir.

EPIC GAMES'E NASIL KAYIT OLUNUR?

4-183
Epic Games'e kayıt olmak ücretsizdir. Epic Games'in resmi internet sitesine gidin. Sağ üst köşede bulunan "Hesap" düğmesine tıklayın ve "Hesap Oluştur" seçeneğini seçin. Gerekli bilgileri doldurun ve bir kullanıcı adı oluşturun. Kayıt işlemini tamamlayarak Epic Games hesabınızı oluşturun.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen