TV8'in Yılbaşı Özel programı 'O Ses Türkiye 2024' un unutulmaz anlarından biri oyuncu Enis Arıkan'a aitti. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen isimler arasında yer alan Arıkan, geceye damga vuran eğlenceli performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Daha önce Seda Sayan'ın ünlü "Uyuyan adamdan nefret" tiradına yaptığı komik remix taklidi ile dikkat çeken Enis Arıkan, Yılbaşı Özel programında sahne aldığında izleyicileri kahkahalara boğdu. Arıkan, beraberinde getirdiği dansçılarıyla birlikte Seda Sayan'ın ikonik şarkısı "Ah Geceler"i seslendirerek programa enerji kattı.

Performansının yanı sıra, Acun Ilıcalı ile arasında geçen eğlenceli sohbetiyle de dikkat çeken Enis Arıkan, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin yıldızlarından biri olan Arıkan'ın enerjisi ve esprili performansı, 'O Ses Türkiye' izleyicileri tarafından uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Enis Arıkan'ın sahne performansı ve programa damga vuran esprili anları, 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2024' gecesinin en renkli ve unutulmaz anları arasında yerini aldı.

Kaynak: Haber Merkezi