Aile Hekimliği M. Ayurveda ve Akupunktur Uzmanı olarak bilinen ender saraç yaptığı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler televizyon programları ile tanınmaktadır.Ender Saraç son günlerde internette en çok aratılan isimlerden oldu. Peki Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç çocuğu var? işte tüm detaylar.

Ender Saraç kimdir? 

1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapan Ender Saraç evli ve çocuk babasıdır. İzmir’den İstanbul’a geldiği ilk yıllarda Nükhet Duru ile beraber UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi’nde çalıştı. Daha sonra Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi’ni 1994’te kurdu, ve genişleterek bugüne kadar geldi.

SETA Vakfı nedir? SETA Vakfı nedir?

Ender Sarac (3)

Ender Saraç eşi kimdir? Benan Saraç  kimdir? Ender Saraç eşi kimdir? Benan Saraç kimdir?

Ender Saraç kaç çocuğu var?

Özcan ve Mikail isminde iki oğlu ve 2014 doğumlu bir kızı vardır.

Berna Saraç

Ender Saraç kaç kez evlendi?

Ender Saraç 1988 yılında Sevgi Saraç ile evlendi ve 2011 yılında boşandı.Benan Kurtuluş ile 7 Ekim 2013 tarihinde evlendi.

Sevgi Saraç

Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç çocuğu var? Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç çocuğu var?

Ender Saraç kaç yaşında? 

Ender Saraç, 1959 yılında doğmuştur.

Ender Sarac (2)-1

Ender Saraç nereli? 

Ender Saraç İzmir'de doğmuştur.

Ender Sarac (2)

Ender Saraç kariyeri? 

Ender Saraç, Bornova Anadolu Lisesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Mecburi hizmetini Erzurum'un İspir ilçesi Kırık Nahiyesi ve köylerinde gerçekleştirmiştir. Askerliğini Çorlu'da tabip asteğmen olarak Alay Tabibi olarak tamamladıktan sonra İzmir'e dönerek Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Aile Hekimliği ihtisasını tamamlamıştır.

1990 yılından itibaren Ayurveda çalışmalarına odaklanan Ender Saraç, İsviçre, Hollanda, Almanya ve Hindistan'da Ayurveda ve Hindu tıp bilimi konularında eğitim almıştır. İstanbul'a taşındığında, Nükhet Duru ile birlikte UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi'nde çalışmıştır.

1994 yılında Türkiye'nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan "HAY SAĞLIK Merkezi"ni kurmuş ve aynı zamanda Türkiye'nin ilk Doğal Arınma Merkezi'nin de kurucularından biridir. Dr. Ender Saraç, Türk Akupunktur Derneği kurslarını tamamlayarak Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı Akupunktur sertifikasına sahiptir.

Ender Sarac (1)-1

Ender Saraç, astroloji, meditasyon, reiki, NLP, yoga gibi çeşitli özel gelişim ve spiritüel eğitim programlarına katılmıştır. Ayrıca, işyeri hekimliği sertifikasına sahiptir. Show TV'de "Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" programını yapmış, çeşitli kanallarda toplum sağlığını ilgilendiren konularda düzenli programlara katılmıştır. Posta Gazetesi'nde sağlık konularında yazılar yazmaktadır. Şu anda İngilizce ve Fransızca bilen Saraç, özel Hay Polikliniği'nde çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi