Burçların öfkelenme durumları birbirinden farklıdır. Bazı burçlar sakin yapıdaykeni bazı burçlar ise öfkeleri ile ön plana çıkar. Astroloji ile ilgilenenler en öfkeli burçları araştırıyor. Peki, En öfkeli burçlar nelerdir? İşte, en öfkeli burçlar!

koç

KOÇ:

Koç burçları çok düşüncesiz olabilir. Çabuk sinirlenir ve bu durum ilişkilerini büyük ölçüde etkiler. Kızdıklarında bir sebep görmezler. Koç burçlaı adeta öfkeden kör olabilirler. Siniri geçtiğinde hiçbir şey olmamış gibi davranabilir. Koç burcunun bu duygu değişimini anlamak zordur.

boğa

BOĞA:

Boğa burçları çok inantçıdır. Çabuk sinirlenirler ve tüm öfkelerini en yakın oldukları kişiye yöneltirler. Eşlerinin onları anlayacağını ve sonunda soğukkanlılıklarını kaybettikleri için onları affedeceğini düşünürler. Ancak çoğu zaman durum böyle değildir. Boğa burçları öfkelendiğinde çok kırıcı olabilir.

akrep

AKREP:

Akrep burçları özellikle istediklerini elde edemediklerinde öfkeleri kontrol edilemez olur. Öfkeleri muhakemelerini gölgeler ve sonunda eşlerine incitici şeyler söylerler. Öfkelerini kontrol edemediklerinde ilişkilerini mahvetme eğilimindedirler.

başak

BAŞAK:

Başak burçları hayatlarının her zaman kusursuz ve mükemmel olmasını ister. Çevresineki insanların da kusursuz olmasını beklerler. Beklentileri karşılanmadığında genellikler sinirlenirler. Öfkelerini kaybederler ve gerçekten kötü şeyler söyleyerek eşlerini incitirler.

aslan

2 Mayıs Koç burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Koç burcu günlük burç yorumu

ASLAN:

Aslan burçları genellikler inanılmaz derecede kibar ve yumaşak kalpli olabilirler ama sinirlendiklerinde öfkeden çılgına dönebilirler. Kendilerini genellikler hep haklı görürler. Çok intaçı ve hükmedici oldukları için bir tartışmada asla geri adım atmazlar.

Kaynak: Haber Merkezi