Battle Royale oyunu olan Garena Free Fire, 111dots Studio firması tarafından geliştirilerek İOS, Android gibi platformlar üzerinde Garena İnternatıonal I Private Limited şirketi tarafından yayınlanmış bir savaş oyundur. Oyunun amacı hayatta kalmaya odaklıdır. Oyunun biri yaklaşık 10 dakika gibi bir sürede oynanabilmektedir.

Her oyun oyuncuyu, hayatta kalma mücadelesi veren 49 kişi ile birlikte bir ıssız adaya bırakır. Oyunu oynayan kişiler başlangıç noktalarını paraşütleri ile belirleyerek güvenli bölgede hayatta kalabilmek için mücadele verirler. Oyun içerisinde hayatta kalabilmek için yapılması gerekenler ucu bucağı olmayan haritada ki araçları kullanarak tehlikelere karşı siper alınması ve otların altında gizlenerek kendini kamufle etmeye çalışmak. Adada ki diğer kişileri tongaya düşürerek oyundan elenmelerini sağla ve hayatta kalmayı başar.

En iyi popüler oyun ödülüne sahip olan Garena Free Fire, gerçek bir savaş oyunu oynamak ve eğlenceli vakitler geçirmek isteyen kişiler için çok iyi bir alternatiftir. Oyuna başladığınız ilk dakikalarda oldukça eğlenceli vakitler geçirmek mümkün. Çünkü adada ki 50 oyuncunun hemen hemen yarısı ilk 3-4 dakikalık süreçte ölmektedir.

Hayatta kalan diğer oyuncular birbirlerini öldürüp hayatta kalabilmek için maçın sonunu beklemektedirler. İlk 5 dakikadan sonra artık oyun farklı bir hal almaya başlar. Bu süreçten itibaren sadece aklını kullanan, doğru adımlar atan bir oyuncu hayatta kalarak adanın sahibi olur. Hayatta kalabilmek için yapmanız gereken en önemli şeylerden biri her tarafa koşarak gidilmemelidir. Olabildiğince binaların içinde kalmaya özen gösterilmelidir. Çünkü yanlış bir adım atmanız ölmenize sebep olabilir.

Garena Free Fire indir - https://indirgeek.com/garena-free-fire/

Editör: TE Bilisim