Tıp Bayramı mesajları her yıl 14 Mart'ta olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanı tanıdıklarını tebrik etmek isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. Merak edenler için resimli Tıp Bayramı mesajları galerisini haberimizde derledik. İşte 14 Mart 2023 özel ve resimli Tıp Bayramı mesajları...

tıp3

İşte Tıp Bayramı mesajları

Tıp mensuplarının Tıp Bayramını en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

Sağlık, vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır.” Hazreti Muhammed aleyhisselâm tüm sağlık birimlerinin 14 Mart tıp bayramını kutlarım.

Benim ömrümde ırmaklar vardır. Sularında hayallerimi yüzdürdüğüm. Benim ömrümde sevdiklerim vardır. Hayatımın kurtulmasına vesile olan doktorlarım gibi… Tüm sağlık çalışanlarının bayramı kutlu olsun.

Sağlıklı mümin, hastalıklı müminden daha iyi, daha üstün ve Allah'a daha sevimlidir." Hazreti Muhammed aleyhisselâm 

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarım.

14 Mart Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Beni Türk hekimlerine emanet edin. (Mustafa Kemal Atatürk) 14 mart tıp bayramınız kutlu olsun.

tıp5

Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, Tıp Bayramlarını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.

Tüm acil sağlık çalışanlarının ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden üstün bir gayret ve sabır içinde çalışan, salgın sürecinin pelerinsiz kahramanlarının “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyorum.

İnsanların sağlıklı ve nitelikli yaşaması için fedakârca çalışma gayreti gösteren doktorlarımız ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Tüm acil sağlık çalışanlarının ve sağlık personelinin 14 mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Hayatımızın her alanında yanımızda olan çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız.

Büyük bir fedakârlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız

Varlıkları ile mucizeler yaratan doktorlarımızın bayramı Kutlu Olsun…

tıp4

İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, Tıp Bayramlarını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.

Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.

Her şeyin başı sağlıktır. Tıp bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. 14 Mart Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutlarım.

Yüce gönüllü tüm doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın, personelimizin ellerinden öperim. Gününüz kutlu olsun.

Yaşatmak için verdikleri mücadelelerle kalbimizde iz bırakan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız…

İnsanların sağlıklı ve nitelikli yaşaması için fedakârca çalışma gayreti gösteren doktorlarımız ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Büyük bir fedakârlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız

Yalnızca doktorlar, bir hastalığı tedavi etmenin, hayatlarımıza sağlık getirmenin ve bütün umudumuzu kaybettiğimizde yanımızda olmanın sihirli güçleriyle donatılmışlardır. Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Meşakkatli mesleğimizi insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmeye çalışan tüm fedakâr sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Meslek yaşamları boyunca Anadolu’yu karış karış dolaşan, yolları bile kapanmış durumda olan tüm ücra köylere giderek umudu taşıyan sağlık emekçileri, canımıza adeta kendi canınız gibi baktığınız için ve yaptığınız tüm fedakarlıklar için sizlere minnettarız. 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Doğumumuzdan ölüm anımıza kadar her daim yanımızda olayı becerdiğiniz için size minnettarız. Gününüz aydın olsun.

Dünyanın en zor eğitimlerinden biri olan tıp eğitimini 6 sene boyunca alan ve bu süreçte adeta kendi yaşamında ödün veren tüm sağlık emekçilerini saygıyla selamlıyorum.

tıpppp

Bir doktor; tıpkı iyi bir yazar ya da iyi bir sinemacı gibi hayatınızın akışını kısa süre içinde değiştirebilir.

Bu çağda hala sağlık çalışanlarına yönelik şiddet eylemlerine bulunan insanların varlığı umudumuzu azaltsa da inadına 14 Mart Tıp Bayramını coşkuyla kutlamaya devam edelim. Günümüz kutlu olsun.

Tıp Bayramınızı kutlarım. Yaşamımda bana “umut” kelimesini yeniden anımsattığınız için size teşekkür ederim.

Doktorlar sırtımızdaki yükü, kalbimizdeki sızıyı bizden alır. Fedakar sağlık emekçilerine bin kez selam olsun.

Sadece görevinizi yaptığını düşünürken bile binlerce kişiye umut ve mutluluk dağıtan bütün tıp sektörü çalışanlarının Tıp Bayramın kutlu olsun.

Atatürk’ün 'Beni Türk hekimlerine emanet edin' derken karşısında görmek istediği hekimlerden biri olduğun için, insan yaşamını her zaman en öne koyduğun ve vicdanını hiçbir zaman kaybetmediğin için seninle hep gurur duyduk oğlum. Tıp Bayramın kutlu olsun.

Tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutlar, sağlıklı bir toplum olabilme yolundaki katkılarından ötürü teşekkürlerimi sunarım.

Karşılaştığı her güçlükle mücadele eden, türlü fedakarlıklarla şifa dağıtan ve mesleğinin kutsallığının farkında olup onu layığı ile yerine getiren bütün doktorlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun.

Görevini sadece edilmiş bir yemin olarak görmeyen, tüm kalbi ve vicdanı ile mesleğini icra eden başta hekimler olmak üzere bütün sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutluyorum.

Hayatını insanlığın hizmetine adayan ve bu kutsal görevi yerine getirmek için kendi hayatından sürekli fedakarlık etmek durumunda kalan bütün sağlık personellerinin Top Bayramı kutlu olsun.

Haber Merkezi