Aşk hayatı her burca göre farkılık göstermektedir. Bazı burçların diğerlerine göre aldatma potansiyeli yüksektir. Peki, En çok aldatan burçlar nelerdir? İşte, en çok aldatan burçlar!

5 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu 5 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu

En Çok Aldatan Burçlar

5.BOĞA:

Boğa burçları bilindiği üzere ilişkilerinde cinselliğe oldukça önem vermektedir. Partnerlerini aldatma potansiyelleri vardır. Boğa burcunun aldatma nedeni zevk düşkünü olmasından kaynaklanmaktadır.

boğa

4-YAY:

Gözü dışarıda olan burçlardan biri de yaydır. Yay burcu oldukça dışa dönük bie yapıya sahiptir. Birine bağlanması oldukça zor olduğundan bu burç aldatan burçlar arasında 4. sıradadır.

yay

3-İKİZLER:

İkizler burcu bilindiği üzere pek bağlanmaz. Aldatmaya meyilli bir burçtur. Çift karakterli olan ikizler burçlarının ancak her ikisinin de aldatmayan taraf olması ilişkinin yürümesini sağlar.

ikizler

2- KOÇ:

Aldatmaya meyilli burçlar listesinin başlarında yer alan bir burç da Koç burcudur. Koç burçları düşünmeden hareket ederler. Öyle ki, bu durum çoğu zaman ilişkilerde aldatmalarla sonuçlanabilir.

koç

1-ASLAN:

İşte en çok aldatan burçlar listesinde zirveye oturan Aslan burcu. Aslanlar ilgi odağı olmayı ve bağenilmeyi oldukça sever. Hatta bu onların bağımlılıklarından biridir. Partnerleri tarafından pohpohlanmayı seven Aslan burçları ilişkisinde istemediği herhangi bir durumlar karşı karşıya kaldığında yeni taliplerini değerlendirmeye başlar. Yapılan araştırmalarda aslan burçlarının aldatma postansiyeli oldukça yüksektir.

aslan

En çok aldatılan burçlar nelerdir? En çok aldatılan burçlar nelerdir?

Kaynak: Haber Merkezi