İlk yıllarından itibaren serbest gazetecilikle uğraşan Erciş, basın yayın organları ve sosyal medya platformlarında gündemdeki konulara dair sunduğu farklı bakış açısıyla tanınmaktadır. Özellikle Sedat Peker ve 15 Temmuz gibi önemli olaylara dair yaptığı analizlerle bilinirliği artan gazeteci, siyasetin yanı sıra toplumsal meselelere de duyarlı bir şekilde yaklaşmaktadır.

Emre Ercis (3)

Emre Erciş kaç yaşında?

Emre Erciş,1979 doğumludur.

Emre Ercis (2)

Emre Erciş nereli?

Emre Erciş, Antalya doğumludur.

Emre Ercis (5)

Emre Erciş  özel hayatı?

Emre Erciş kendisine sorulan bir soru üzerine şu cevabı vermiştir. Emre Erciş: ''Vergi mükellefi değilim çünkü şirket veya adıma kayıtlı bir iş yerim yok. Arabam yok. Evim yok kirada oturuyorum, telefon olarak 12 pro max ile iphone 11. kullanıyorum. Bunun dışında annem ve kız kardeşiminde sahibi olduğu bir şirket ve araba yok. Kız kardeşim evli eşiyle kirada. Annemde kirada oturuyor. Babam 2009'da vefat etti. Var mı başka sorunuz?''

Lüks araç sorgulamasına Oğuzhan Uğur'dan cevap Lüks araç sorgulamasına Oğuzhan Uğur'dan cevap

Emre Ercis (4)Emre Ercis (1)

Emre Erciş ve Oğuzhan Uğur olayı nedir?

Gazeteci Emre Erciş şu paylaşımı yaptı.

Sn Oğuzhan Uğur, babanızın üzerine şirket yok. Kardeşinizin üzerine şirket yok. Annenizin üzerine BABALA TV, sizin üzerinize de İlker Ayrık ile ortak olduğunuz OSİS Yapım var. BABALA TV ile OSİS Yapımın vergi levhaları görselimde. Size çok basit bir sorum var. Kardeşinize 'Sattığınız' Range Rover jip ile 2023 Ağustos veya Eylül ayında aldığınız 12 MİLYON TL'nin üzerinde olan aracınızı hangi kazancınızla aldınız? Kamu ve @feyzaltun @muratagirel @emrullaherdinc adına soruyorum.

Vergi

Oğuzhan Uğur'dan cevap gecikmedi

Jan-Niklas Beste kimdir? Jan-Niklas Beste kimdir?

Bence bu beyefendinin tiviti ihbar kabul edilmelidir. 

@HMBakanligi @gibsosyalmedya @memetsimsek Lütfen (tekrar) beni inceleyiniz.

Bir de kendimi aklamak gibi olmasın ama, yukarısı beni pek sevmez malumunuz =) yani bırak vergi kaçırmayı, arabayı yanlış kaldırıma park etsem akşamına düzeni bozdu diye a haberin mikrofon kablosuyla asarlar beni  size bırakmazlar, ağzıma ölük ölük sıçarlar merak etmeyin.

Kaynak: Haber Merkezi