Emlak Konut GYO, Türkiye genelinde 16 projede başlattığı yeni konut kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. "Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek" sloganıyla duyurulan kampanya, İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli'de yer alan projeleri kapsıyor.

Emlakk1 (3)

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, düzenlenen basın toplantısında kampanyanın ayrıntılarını paylaştı. Erdem, Türkiye'nin istikrarlı ekonomisi ve güçlü inşaat sektörüyle geleceğe güvenle baktıklarını belirterek, yeni kampanyanın bu güveni pekiştireceğine inandıklarını dile getirdi.

Kampanya kapsamında sunulan dört ayrı ödeme seçeneğiyle vatandaşlara ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar:

Sadıkoğlu: “Hazine ve Tarım bakanlıklarına dosyalarımızı gönderdik” Sadıkoğlu: “Hazine ve Tarım bakanlıklarına dosyalarımızı gönderdik”

1-Peşin Alımlarda Yüzde 25 İndirim:

Peşin alımlarda yüzde 25 indirim avantajı sunulacak.

emlak

2-Peşinat ve Ara Ödemeli Model:

Yüzde 25 peşinatla birlikte vade farksız ara ödemeli modelde, 6, 12 ve 24. aylarda ödemeler yapılacak.

Emlakk1 (1)

3-Yarısı Peşin, Kalanı 24 Ay Sonra:

Ödemenin yarısı peşin alınırken, kalan yarısı için 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sağlanacak.

Emlakk1 (2)

4-Peşinat ve Uzun Vadeli Taksit Seçeneği:

Yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan kısım için 1,29 vade farkıyla 72 ay sabit artan taksit seçeneği sunulacak.

Emlakk1 (4)

Erdem, kampanyanın 2 bin civarında konut satışını hedeflediğini ve süre sınırı olmadığını belirtti. Satış hedefine ulaşıldığında kampanyanın sona ereceğini dile getiren Erdem, vatandaşların detaylı bilgi almak için satış ofislerine başvurabileceklerini ifade etti.

Emlak Konut Satış

Kampanyaya dahil olan projeler arasında İstanbul'daki Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe; İzmir'deki Allsancak ve Evora İzmir; Denizli'deki Evora Denizli; Balıkesir'deki Balıkesir Emlak Konutları ile Antalya'daki Park Yaşam Antalya projeleri bulunuyor.

Emlak Konut'un yeni konut kampanyası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli ödeme seçenekleri sunarak sektöre yeni bir dinamizm getirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi