Emekli ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesi sonrası emekliler "Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?" sorusuna cevap aramaya başladı. Gelen son bilgiler; Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 1-9 Nisan tarihleri arasında, Kurban Bayramı ikramiyelerinin ise 10-15 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatacağı yönünde...

TOPLAM 6 BİN LİRA İKRAMİYE


Emekliler bu yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında ayrı ayrı ikramiye alacak. Milyonlarca emeklinin hesabına 3'er bin liradan iki bayramda toplamda 6 bin lira yatırılacak. Emeklilerin yanında vefat eden sigortalıların yakınları ile dul ve yetim maaşı alanlar hisseleri oranında ikramiye alacak.

Emekli 2

NE ZAMAN YATIRILACAK?


Emekli ikramiyesine yönelik düzenlemenin mart ayının ilk haftasında Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor. Bu gelişme sonrası ikramiyelerin 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesinde 1-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı içinse ödemelerin 10-15 Haziran'da yapılabileceği belirtiliyor.

Kadın üreticilerin emeği değer görüyor Kadın üreticilerin emeği değer görüyor

Emekli 3

Kaynak: HABER MERKEZİ