İnci Taneleri dizisindeki "pavyon dansı" ile gündem olan Hazar Ergüçlü'nün, Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol'dan ders aldığı görüntüler ortaya çıktı. Peki Elif Erol kimdir? Elif Erol kaç yaşında? Elif Erol nereli? Elif Erol evli mi? İşte tüm merak edilenler.

Elif Erol (2)

Elif Erol kimdir?

Kanal D'nin İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansı ile adından söz ettiren Hazar Ergüçlü'nün dans eğitmeni olarak bilinen Elif Erol, sanat dünyasının başarılı isimlerinden biridir. İnci Taneleri dizisinin dans sahnelerinde sergilenen etkileyici performansın arkasındaki isim olarak dikkat çeken Elif Erol'un kariyeri ve hayatı merak konusu oldu.

Elif Erol (3)

Elif Erol kaç yaşında?

Elif Erol, 1985 yılında dünyaya gelmiş olup, Ege Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro-Dans bölümünden mezun olmuştur. Ardından Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü tamamlayan Erol, Plato Film Meslek Yüksek Okulu'nda Ayla Algan'dan kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli? Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli?

Elif Erol (1)-1

Elif Erol kariyeri ?

Dans kariyerine Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nda başlayan Elif Erol, bir dönem dansçı olarak görev almış ve Mustafa Erdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği gösterilere imza atmıştır. 2019 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenen günlük dizi Yaralı Kuşlar'ın kadrosuna dahil olan Erol, burada kötü kadın Hülya karakterine hayat verecek.

Oyunculuk kariyerine 2017 yılında "Tahin Pekmez" isimli TV filmi ile adım atan Elif Erol, aynı yıl Şafak Sezer'in başrolünde olduğu "Ketenpere" filminde de İmge karakteri ile rol almıştır. Ayrıca, 2011 yılından beri BKM Mutfak ekibinde yer alarak Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin ayrılmasının ardından "Çok Güzel Hareketler Bunlar"ın 3. sezonunda ekibe katılarak oyunculuğa adım atmıştır.

Elif Erol (1)

Elif Erol evli mi?

Elif Erol, kariyerinin yanı sıra özel hayatında da mutluluğu bulmuştur. 2005 yılında ilişkisinin başladığı eşi Deniz Erdoğan'la 2007 yılında evlenmiş ve çiftin bir oğlu bulunmaktadır. Deniz Erdoğan, Mustafa Erdoğan ve Yılmaz Erdoğan'ın kardeşidir.

Editör: İrem Akbaş