İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için adaylığını yeniden koyduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP), mal varlığı bildirimini kamuoyuyla paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mansur Yavaş'ın ardından İmamoğlu'nun mal varlığı da merak konusu oldu.

1212 Ftwl 6Cl2

İmamoğlu'nun yayınladığı belgede, Beylikdüzü'nde 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece'de 2 dükkan, Beylikdüzü'nde 2 arsa, Çanakkale'de ev, Balıkesir'de arsa, Trabzon'da ofis ve dükkan, Çanakkale'de tarla, Balıkesir'de arsası olduğu belirtiliyor. Eşi Dilek İmamoğlu'nun ise, Beylikdüzü'nde 1 arsa ve dükkan, Muğla'da mesken, Trabzon'da kargir ev ve arsa ile Trabzon'da tarlası bulunuyor.

Ekrem Imamoğlu

Belgede ayrıca, Dilek Kaya İmamoğlu'nun 2013 tarihinde satın aldığı 'Wolsvagen' marka JİP'inin yanı sıra, Ekrem İmamoğlu'nun 2008 tarihinde edindiği 8 bin TL değerinde bir silahı olduğu da kaydedildi.

Ekrem İmamoğlu 2

Banka hesaplarındaki detaylara göre, Ekrem İmamoğlu'nun bir bankada 8 milyon 166 bin 645 TL, diğer banka hesabında ise 562 bin TL'si bulunuyor. Dilek Kaya İmamoğlu'nun ise bir banka hesabında 395 bin 737 dolar, diğer banka hesabında ise 52 gram altını olduğu belirtiliyor.

Dilek Kaya İmamoğlu'nun 8 adet 279 bin 584 TL değerinde pırlanta seti, 35 adet 204 bin TL değerinde altın bilezik, 68 adet 92 bin TL değerinde cumhuriyet ve tam altın, 227 bin TL değerinde muhtelif altını olduğu gözlemlendi.

Ekrem İmamoğlu 1

Seçim atmosferinde adayların mal varlıklarının gündemde olmasıyla birlikte, İmamoğlu çiftinin sahip olduğu gayrimenkuller ve maddi varlıklar, seçmenler arasında tartışma yaratacak gibi görünüyor. Beylikdüzü'nde yoğunlaşan mal varlığı, seçim öncesinde İstanbul'un nabzını tutan önemli bir konu haline geldi.

Kaynak: Haber Merkezi