Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların ekim ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu ekim ayında bekleyenler...

EKİM  AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Ekim ayı aylık burç Başak burcu için ne çok iyi ne de çok kötü. Kariyer yapma veya kariyer değiştirme konusunda olumlu bir şansa sahip olacaklar. Daha iyi karar verme yetenekleriyle ve muhtemelen iş yerinde daha iyi seçimlerle ödüllendirileceksiniz. İş adamı olan Başak, işlerinde önemli miktarda kar bekleyebilirler. Ancak rakipleriniz yolunuza çıkmayı planlarken Disiplinli çalışmanızı tutarlı tuttuğunuzdan emin olun. Aynı zamanda elde ettiğiniz karlardan alternatif iş planları aramaya da devam edebilirsiniz. Aklınızda başka bir çalışma planınız varsa onunla devam edebilirsiniz. Ekim ayı, aylık burcunuzun çiçek açması için doğru zamandır. 

26 Nisan İkizler burcu günlük burç yorumu 26 Nisan İkizler burcu günlük burç yorumu

Başak burçları akademik alanda da güzel vakit geçirecekler. Ekim, rekabetçi sınavlara girmeniz için iyi bir zamandır. Sezgisel duyularınız ve karar verme yetenekleriniz yılın bu zamanında güçlüdür. Bu nedenle, çoktan seçmeli soruları denemek, hayalinizdeki işi veya üniversiteyi kırmak için iyi bir fikirdir. 

Ancak aileniz ve aşk burcunuz bu kez darbe alabilir. Gereksiz çatışma ve tartışmalardan kaçınmak için sevdiklerinize ve ailenize ekstra saatler ayırmanız gerekecek. Ayrıca bu ay, daha iyi yarınız veya partnerinizle bazı büyük küçük sorunlar konusunda da farklılıklar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle onlara ne söylediğinize dikkat edin. 

Aynı şekilde Başak burcunun sağlık burcu da ekim ayında pek iyi değil. Mide sorunlarınız olacak, boğazınızda kaşıntı ve tahriş olacak. Başak burçları da bu dönemde obezite sorunları yaşayabilir ancak sağlığınız muhtemelen ayın ikinci yarısından itibaren daha iyi hale gelecektir.

Haber Merkezi