Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların ekim ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay akrep burcunu neler bekliyorAkrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte akrep burcunu ekim ayında bekleyenler...

EKİM AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Ekim 2023 aylık burç akrepler için ortalama olacaktır. Endişelenecek önemli bir şeyleri yok ama hayatın birçok profesyonel alanında sınav dönemlerinden geçeceksiniz. İşinizde tutarsızlıklar olabilir. Zor zamanlar boyunca kendinizi zorlamanız gerekecek ve günlerinizi monoton bulabilirsiniz. Yaptığınız çoğu işte ilgi ve dikkat eksikliği olacaktır. Ancak şu anda herhangi bir iş değişikliği veya kariyer değişikliği planı zararlı olacağından kendinizi sabırla toplayın. Astrologlarımız, daha iyi sonuçlar elde etmek için profilinize bağlı kalmanızı ve şu anda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam etmenizi öneriyor.

6 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 6 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Aynı şekilde Akrep burcunun aşk enerjileri da pek iyi değil. İlişkinizde farklılıklar ve ego çatışmaları yaşayacaksınız. Evliliğinizin pek iyi gitmediğini hissedeceksiniz ve ayrılık ya da boşanma gibi düşünceler sıklıkla aklınızdan geçecek. Ancak bu düşünceleri bir kenara bırakın ve bu kötü düşüncelere sahip olmanıza izin veren şeyin gezegenlerin elverişsiz konumu olduğunu anlayın. Ancak henüz evli değilseniz ve yakın zamanda evlenmeyi planlıyorsanız, bunu birkaç ay daha ertelemenizi öneririz. 

Jüpiter ve Satürn dördüncü evinizde olduğundan ay boyunca rahatsızlıklar yaşayacaksınız. Bu süre zarfında maddi kayıplarınız ve daha az nakit girişi yaşamanız da mümkündür. Bu nedenle, ay için bazı tasarruf planlarına ve daha az harcama seçeneklerine hazırlıklı olun. Rahu altıncı evde olmasına rağmen Ekim 2023 için burcunuz yolda bazı başarılarla doğaçlama yapabilir. Ancak bu ay yeni yatırım planlarından veya iş ortaklıklarından kaçınmak en doğrusu.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.