Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filmi 2006 yılında çıkan macera/fantastik türünde bir filmdir. Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filminin yönetmenliğini Jonathan Frakes üstlenmiştir. Peki, Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filminin konusu ne? Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filminin oyuncuları kim? Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Efsane Avcısı 1

Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filminin konusu ne?

Flynn Carsen (Noah Wyle, Er), Metropolitan Kütüphanesi'nde çalışan, müzede bulunan Excalibur Kılıcı ve Torino Kefeni gibi tarihi ve mistik nesneleri korumakla görevli sıradan bir kütüphanecidir. Onun tekdüze olan hayatı bir gün, Kral Solomon'un gizli hazinesinin yerini gösteren haritanın çalınması ile bir anda değişir. Carsen, haritanın peşinden gider ve Kazablanka'dan Kenya'ya kadar uzanan bir maceranın içine girer. Yolculuğu sırasında güzel arkeolog Emily'le (Gabrielle Anwar, The Tudors) tanışır ve ikili, haritanın peşinde mistik bir yolculuğa çıkarlar.

Efsane Avcısı Konusu

Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filminin oyuncuları kim?

Gabrielle Anwar

Olympia Dukakis      

Erick Avari    

Bob Newhart 

Noah Wyle    

Robert Foxworth       

Jane Curtin

"Türkiye’nin en ikonik kütüphanesini gençler için yapıyoruz" "Türkiye’nin en ikonik kütüphanesini gençler için yapıyoruz"

Efsane Avcısı Oyuncuları

Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Efsane Avcısı 2: Kral Süleyman'ın Hazinesi filmi 16 Nisan Salı günü saat 21:30'da Beyaz TV'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi