Seksenler dizsinde canlandırdığı 'Zafer' karakteriyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Efe Deprem'in hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli? Efe Deprem ne mezunu? Efe Deprem hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Efe Deprem'in eşi kimdir? Efe Deprem neden öldü'' sorularını aratıyor. Peki, Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli? Efe Deprem ne mezunu? Efe Deprem hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Efe Deprem'in eşi kimdir? Efe Deprem neden öldü? İşte tüm merak edilenler...

Efe Deprem

EFE DEPREM KİMDİR?

Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Kenter Tiyatrosu'nda tamamlayan Deprem, Badem Şekeri adlı TV film serisindeki rolüyle tanınmdı. Ayrıca, ‘Ardiye Tiyatro’nun da kuruculuğunu üstlendi. Kendi kurduğu sahnede ilk olarak ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ isimli oyunla sahne alan başarılı oyuncu, ayrıca o süreçte Emre Kınay’ın da büyük desteğini almış ve Duru Tiyatro’da da seyirci karşısına çıkmıştır.  

Galata Perform’da 35 hafta sahne alan oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Genç Günleri’ isimli festivalinde de sahne almıştır.  

Haldun Dormen, Göksel Kortay gibi usta isimlerde birlikte çalışan Deprem, Kibarlık Budalası ve Düşük Şehir İhtimali gibi oyunlarda da yer aldı. 

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Badem Şekeri 2, Aşk Oyunu, Kefare gibi yapımlarda da yer aldı.

Efe Deprem Neden Öldü

EFE DEPREM NEDEN ÖLDÜ?

Efe Deprem, Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Efe Deprem Dizileri

EFE DEPREM'İN EŞİ KİMDİR?

Efe Deprem'in eşi Burcu Altın'dır. Burcu Altın 13 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü okudu. 2007 yılında Minnoş filminde yer aldı. 2008 yılında Hakan'la Geziyorum programında sunuculuk yaptı. Ritmini Arayan Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde konuk oyuncu oldu.

Efe Deprem Eşi

 2010 yılında Rina filminde Gökçe karakteri ile başrollerde yer aldı. Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı, Öğretmen Kemal dizisinde yer aldı.

 Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterini canlandırdı. Çat Kapı adlı programda sunuculuk yaptı. Star TV'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi programında oyunculuk yaptı. 2016 yılında atv'de yayınlanan Kaçın Kurası adlı dizide yer aldı.

Efe Deprem Filmleri

EFE DEPREM FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Kefaret 

Badem Şekeri 5 

Badem Şekeri 4 

Badem Şekeri 3 

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Badem Şekeri 2 

Badem Şekeri 

Sevimli Tehlikeli

Bir Gece 

Aşk Oyunu 

Evim Sensin

Veda 

Kaynak: Haber Merkezi