Okan Buruk: "Kendi performansımızın çok altında kaldık" Okan Buruk: "Kendi performansımızın çok altında kaldık"

Fenerbahçe, Süper Lig 10. haftada Pendikspor'un 5-0 mağlup etti. Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçın ardından Fenerbahçe twitter hesabından bir gönderi paylaştı.  Fenerbahçe'nin gönderisi, Mauro Icardi'ye gönderme olarak yorumlandı. İşte detaylar...

edin1

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 5-0'lık üstünlükle tamamladı ve 10'da 10 yaparak liderliğini sürdürdü.

edin2

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Erdem (k.k), 43. dakikada İrfan Can Kahveci ile 65, 77 ve 87. dakikalarda Edin Dzeko kaydetti.

edin3

Tam 12 yıl sonra hat-trick yapan Bosnalı yıldızla ilgili sarı - lacivertli kulübün Twitter hesabından flaş bir paylaşım yapıldı.

edin dzeko gönderme

Fenerbahçe'nin paylaşımında; Edin Dzeko'nun kral tacıyla oturduğu görsel yer alırken, hemen yanındaki tahtada "10 maç, 10 gol, 4 asist, 0 penaltı" yazılı istatistik bulundu.

gs-bjk1

Sarı - lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan gönderinin Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye gönderme olduğu iddia edildi.

icardii

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar