Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Ece Ronay, yaşıdıklarını paylaşmaya devam ediyor. Şiddet gördüğü eşi Mehmet Bilir'den ayrılan Ece Ronay geçtiğimiz günlerde çocuğunun kaçırıldığını duyurdu.

ece-ronay-esi-kimdir-mehmet-bilir-ne-is-yapiyor-16366102_6082_mÇektiği TikTok videosunda eski eşi ve ailesine seslenen Ronay, "Sen de babanın oğluysan çocuğumu getir. Remzi Mercan sana sesleniyorum, oğluna sahip çık. Oğlum bu eve gelmezse hepiniz bakın başınıza neler geliyor? İçinizden geçerim" demişti.

mehmet bilir Ronay'ın paylaşımının ardından esi kayınbabası Remzi Mercan araştırılmaya başlandı. Yurttaşlar, "Remzi Mercan Bilir kimdir? Remzi Mercan Bilir nereli, kaç yaşında? Remzi Mercan Bilir ne iş yapıyor? Remzi Mercan Bilir mafya mı? Remzi Mercan Bilir AKP'li mi" sorularına cevap arıyor. Peki, Remzi Mercan Bilir kimdir? Remzi Mercan Bilir nereli, kaç yaşında? Remzi Mercan Bilir ne iş yapıyor? Remzi Mercan Bilir mafya mı? Remzi Mercan Bilir AKP'li mi? İşte tüm merak edilenler...

ece ronay 5

REMZİ MERCAN KİMDİR?

Remzi Mercan Bilir, iş insanıdır. Bilir'in Mehmet Bilir adında bir çocuğu vardır.

ece ronay 2

REMZİ MERCAN BİLİR NERELİ?

Remzi Mercan Bilir, Kocaeli'nde yaşamaktadır. Bilir'in memleketi bilinmemektedir.

Sebastian Haller kimdir? Sebastian Haller kimdir?

ece ronay 3

REMZİ MERCAN BİLİR KAÇ YAŞINDA?

Remzi Mercan Bilir'in yaşı bilinmemektedir.

ece ronay 4

REMZİ MERCAN BİLİR NE İŞ YAPIYOR

Remzi Mercan Bilir, Mehmet Bilir Rem İnşaat, Rem Elektrik, Rem Metalin sahibidir.

ece ronay 6

MEHMET BİLİR KİMDİR?

Mehmet Bilir, 2022 yılında Ece Ronay ile dünyaevine girmiştir. Bu evlilikten Miran adında bir çocukları olan çift, Mayıs ayında boşanmıştır. Mehmet Bilir,23 Ocak 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Mehmet Bilir Rem İnşaat, Rem Elektrik, Rem Metalin yönetiliciğini yapmaktadır.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.