Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

Ece Ronay (2)

Ece Ronay, Gazeteci İsmail Saymaz'a sert tepki gösterdi! Ece Ronay, Gazeteci İsmail Saymaz'a sert tepki gösterdi!

Ece Ronay ve sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin sabıka Kayıtları ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre Ece Ronay suç makinesi çıktı.

ece_ronay_kimdir_h17431_ef5a3

İşte Ece Ronay'ın sabıka kaydı İşte Ece Ronay'ın sabıka kaydı

Ece Ronay'ın ulaşılan bilgileri

Ece Ronay’ın tam adı Ece Ronay Taylan. 1998 doğumlu. Diyarbakır Lice nüfusuna kayıtlı.

Ece Ronay (4)

GBT kaydına göre 2014, 2015 ve 2016 yıllarında üç kez evden kaçtı. Ailesi karakola ‘Kayıp Şahıs’ başvurusunda bulundu.

Ece Ronay (2)

2018’de İzmir’de alkollü araç kullanmaktan. 2019’da Gebze’de dolandırıcılıktan. 2020’de İstanbul’da kasten yaralamadan; Gaziantep’te Türk Milleti’ni, Cumhuriyeti, devletin kurum ve kuruluşlarını aşağılamaktan...Ece Ronay (1)-1

2023’te Kocaeli’de yaralama, tehdit, hakaret, mala zarardan ve İstanbul’da eski eşini tehdit, darp, mala zarar ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı.

Ece Ronay (1)

Ece Ronay’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Serdar Serçelik ise

Sakarya nüfusuna kayıtlı ve 1986 doğumlu.

Sertçelik’in 2007’den 2023’e kadar yaralama, tehdit, hırsızlık, dolandırıcılık, mala zarar, resmi belgede sahtecilik, kumar oynatmak, yağma, suç örgütü kurmaktan 25 kaydı var.

Ece Ronay (3)

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında suç örgütü kurmaktan hakkında işlem yapıldı. Saldırıyı azmettirdiği iddia edilen Hüseyin Kaan Akkuş’un ise Ordu Gölköylü ve 1998 doğumlu.  

Sürdürülebilir Enerji Çözümlerinde Jeneratörlerin Önemi Sürdürülebilir Enerji Çözümlerinde Jeneratörlerin Önemi

Yunanistan’a gitmeden önce Bağcılar’da yaşayan Akkuş, 2014  -2023 arasında kasten öldürme, öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama dahil 20 suç kaydı var.

Kaynak: Haber Merkezi