Ünlü tiyatrocu Metin Akpınar'ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu'nun çarpıcı yaşam hikayesi, Müge Anlı'nın programına konuk olmasıyla gün yüzüne çıktı. Programda yaşadıklarını titizlikle anlatan Nebioğlu, hayatının dönüm noktalarını gözyaşları içinde paylaştı.

Suphiye 1

Nebioğlu, 5.5 yaşına kadar bir yetiştirme yurdunda büyüdüğünü ve daha sonra evlat edinildiğini belirtti. Yıllar sonra gerçek kimliğini öğrenen Nebioğlu, biyolojik ailesini aramaya başladı ve bu süreçte ikiz kız kardeşiyle ve annesinin akrabalarıyla iletişim kurdu. Ancak en büyük sürprizi, dayısı aracılığıyla gerçek babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendiğinde yaşadı. Annesinin cezaevinde olduğunu ve daha sonra Almanya'ya gittiğini öğrenen Nebioğlu'nun bu şok edici itirafları, izleyicileri adeta ekranlara kilitlemişti.

Metin Akpınarkızı

Ömer 53. bölüm yayınlandı Ömer 53. bölüm yayınlandı

Şimdi ise Nebioğlu'nun açıklayacağı yeni bilgiler merakla bekleniyor. Peki, yaşananların perde arkasında neler var? Duygu Nebioğlu'nun hayat hikayesi ve ailesiyle ilgili sırlar ne? Tüm bu soruların cevabı, yakında ortaya çıkacak.

Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıkan bu olay, toplumda büyük yankı uyandırdı ve insanların merakını arttırdı. Duygu Nebioğlu'nun yaşam serüveni ve ailesiyle ilgili son gelişmeler için takipte kalın!

Kaynak: Haber Merkezi