Titanic'ten yaklaşık 5 kat daha büyük olan Icon of the Seas gemisi ABD'nin Miami Limanı'ndan ilk yolculuğuna başladı. Dünyanın en büyük yolcu gemisi Icon of The Seas özellikleri merak konusu. İşte of The Sea hakkında merak edilenler...

ICON OF THE SEAS GEMİSİ KAÇ METRE?

Kruvaziyer şirketi Royal Caribbean'a ait 365 metre uzunluğunda ve yaklaşık 250 bin ton ağırlığındaki gemi, Miami'den 7 günlük Karayipler turuna çıktı.

Everything But The Expected

ICON OF THE SEAS GEMİSİ YOLCU KAPASİTESİ NE KADAR?

Finlandiya'nın Turku kentindeki bir tersanede 2 milyar dolara inşa edilen dünyanın en büyük yolcu gemisinin 7 bin 600 yolcu taşıma kapasitesi bulunuyor.

2 bin 350 uluslararası mürettebata sahip Dev yolcu gemisi Icon of The Seas 20 güvertede toplamda neredeyse 10 bin kişiyi ağırlıyor.

La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde? La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde?

Ekran Görüntüsü 2024 01 29 221358

16 havuzu bulunan gemide, dünyanın en büyük su parkınına sahip olmasının yanı sıra mini golf sahası ve buz pateni pisti de var.

ICON OF THE SEAS GEMİSİ BİLET FİYATLARI NEDİR?Icon Of The Seas

Şirketin resmi internet sitesindeki fiyatlara göre dev geminin ilk seferleri olan 7 gecelik Batı Karayip turu 3 bin 100 dolar, 7 gecelik Doğu Karayip turu ise 2 bin dolar. Öte yandan devasa geminin 6 motorunun sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ile çalışacak şekilde tasarlanmış olması çevrecilerin tepkisini çekiyor. Şirket, LNG’nin dizel yakıta göre daha çevreci olduğunu iddia etse de LNG kullanımı sonucu ortaya çıkan metan salınımının, küresel ısınmaya karbondioksitten çok daha büyük etkisi olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi