Tüm dünyada 11 Ekim, Dünya Kız Çocukları Günü olarak kullanıyor. İşte, Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nün tarihçesi! 

4-177

"Her kız çocuğu başarılarıyla kendi hikayesini yazma gücüne sahiptir. Başardıklarıyla kendi hikayesinin başrolü olan kızlarımızın Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun! "

"Dünyanın en kıymetli varlıklarıdır Kız çocukları. Babalarının olduğu gibi Annelerinin göz bebeğidirler. Özellikle, babaları iftihar eder kızlarıyla… Toplumun göz bebeğidir ve geleceğidir kızlarımız… Gününüz kutlu olsun…"

"Dünyanın her yerinde ,cinsiyet ayrımı yapılmaksızın,tüm çocukların eşit haklara ve eşit koşullara sahip olduğu bir dünya dileğiyle…."

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları (Dünya Kız Çocukları Günü'nün tarihçesi) - 3

"Kız çocuklarının çalıştırılmadığı, istismara uğramadığı,okutulduğu bir dünya ümidiyle..
Dünya Kız Çocukları Günü”kutlu olsun."

"Okuyan ve sevgiyle büyüyen her kız çocuğu yarınlar için 1 umuttur. Aydınlık yarınları kızlarımızla el ele kuracağız! 11 Ekim Dünya kız çocukları günü kutlu olsun."

"Sevgiyle ve saygıyla büyüyen, Cumhuriyet değerlerini bilen ve sahip çıkan kız çocukları bizim geleceğimizin garantisi."

Esila Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı Esila Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları (Dünya Kız Çocukları Günü'nün tarihçesi) - 4

"Bu dünyayı bugünün kız çocukları değiştirecek. Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demektir. Dünya, hayallerini gerçekleştiren kız çocukları ile güzelleşecek."

"Bugünün kız çocukları yarının güçlü bireyleri olacak.Onlara inancımız sonsuz.
11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Kutlu Olsun."

"Bu dünyayı bugünün kız çocukları değiştirecek. Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demektir. Dünya, hayallerini gerçekleştiren kız çocukları ile güzelleşecek."

"Bugünün kız çocukları yarının güçlü bireyleri olacak.
Onlara inancımız sonsuz.
11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Kutlu Olsun."

"Tüm çocuklar hayattır.
Kız çocukları sevgidir, berekettir.
Geleceğimizi emanet ettiğimiz kız çocuklarımızın 11 ekim Dünya Kız Çocukları günü kutlu olsun.."

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.