Teşkilat 107. bölüm fragman yayınlandı mı? Teşkilat 107. bölüm fragman yayınlandı mı?

Dünya Güzellerim programı ile birkaç yıl önce ekranlara damgasını vuran Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, izleyicilerin özlemle beklediği bir buluşmaya imza attı. Ünlü şarkıcılar, YouTube üzerinden yayınlanan "Dünya Güzellerim Masada" programı ile tekrar bir araya gelerek gündemi sallamaya hazırlanıyor.

Dünya Güzellerim Masada

Programın tanıtımını yapan Bülent Ersoy, YouTube Shorts videosuyla izleyicilere "Kanalıma hoş geldiniz." diyerek merak uyandırdı. Programın içeriğine dair bilgi veren Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte ekrana gelmenin heyecanını paylaştı.

Dünya Güzellerim Masada, şimdiden izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. YouTube Shorts videosunda yer alan kısa görüntüler, üçlünün eski günleri aratmayacağının sinyallerini verdi. Sürekli birbirine sataşacakları anlaşılan Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın enerjisi, programa dair büyük bir merak oluşturdu.

Dünya Güzellerim Masada-1

Yeniden bir araya gelmeleriyle birlikte sosyal medyada da büyük yankı uyandıran üçlü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Dünya Güzellerim Masada, geçmişin izlerini taşıyarak eğlence dünyasına renk katacak gibi görünüyor. İzleyiciler, YouTube üzerinden yayınlanacak olan programı sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi