Dönence dizisi merakla beklenirken dizinin oyuncuları da merak konusu oldu. Dizinin kadrosunda yer alan Atakan Hoşgören ise araştırılan oyuncular arasında yer alıyor. Peki Dönence dizisi Miro kimdir? Miro karakterine hayat veren Atakan Hoşgören kim? İştem merak edilenler...

DÖNENCE DİZİSİ MİRO KİMDİR?

Başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı dizide Atakan Hoşgören ise Miro karakterine hayat verecek. Gece’nin sevgilisi Miro, ailesinin tek çocuğu, müzik tutkunu bir gençtir. Babasının güçlü otoritesi ile yetişmiş olsa da hayali Gece ile birlikte yaptıkları şarkıları hayata geçirmektir. Fakat Miro’nun hayatı Gece’nin peşinden geldiği Foça’da bambaşka bir hal alacaktır.

ATAKAN HOŞGÖREN KİMDİR?

Dönence dizisinde Miro isimli müzik tutkusu olan gence başarılı oyuncu Atakan Hoşgören hayat veriyor. Genç oyuncu Atakan Hoşgören 5 Ağustos 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Atakan Hoşgören 24 yaşındadır ve Aslan burcudur. Bununla birlikte Atakan Hoşgören’in boyu 184 kilosu ise 80’dir. 4 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Atakan Hoşgören, bir zamanlar profesyonel anlamda basketbol oynamıştır. Öyle ki genç oyuncu Beşiktaş Basketbol takımında dahi oynamıştır.  

Küçük yaşlardan itibaren oyunculukla ilgilenen Atakan Hoşgören, üniversite eğitimini Doğuş Üniversitesi İşletme (İngilizce) programında tamamlamıştır. Genç oyuncu ardı ardına yer aldığı rollerle dizi sektörünün öne çıkan isimlerinden biri olmuştur. Atakan Hoşgören bu aralar Dönence dizisi Miro karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Bu dizide Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu ile başrolleri paylaşan Hoşgören, yeni dizisinin heyecanını yaşıyor.

Atakan Hoşgören’in Sevgilisi Var Mı?
Atakan Hoşgören’in sevgilisi var mı merak ediliyor. Ancak Atakan Hoşgören sevgilisi olup olmadığı konusunda sosyal ağlarda paylaşım yapmıyor. Bununla birlikte magazinlerde genç oyuncuyla ilgili haberler kısıtlı olduğu için Atakan Hoşgören’in sevgilisi kim bilmiyoruz.

Atakan Hoşgören Yer Aldığı Yapımlar
24 yaşında olan Atakan Hoşgören küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol alıyor. Genç oyuncu ilk olarak 2015 yılında Yıldızlar Şahidim dizisinde rol almıştır. Ardından 4N1K dizisinde Ali karakterini canlandıran Atakan Hoşgören bunun dışında birçok projeyle adını duyurmuştur. Atakan Hoşgören dizi oyunculuğu dışında sinema oyunculuğu yapmakta ve çeşitli markaların reklamlarında rol almaktadır. Başarılı oyuncu Atakan Hoşgören son olarak Magnum ve Axe markalarının reklamlarında rol almıştır. Hoşgören, yaz aylarında Kanal D’de yayınlanacak Dönence dizisi Miro karakterine hayat verecektir.

Atakan Hoşgören Dizileri
Dönence – Miro (Gece’nin sevgilisi)
İçimizdeki Ateş – Ege
Sana Söz – Umut
Akıncı – Murat
4N1K – Ali Tekelioğlu

Haber Merkezi