Hayatta bazen öyle anlar gelir ki insan, kendini bu dünyada en şansız kişi olarak görür ve yeri gelir bu durumu anlamlandırmaya çalışır. Bunun en temel sebebi ise ait oldukları burç gruplarından dolayı meydana gelmekte. Biz de bu haberimizde doğuştan kısmetsiz olan ve hayatları boyunca bu durumun etkisi altında kalabilecek burçları anlattık. Peki hangi burçlar her zaman kaybediyor ? Bu burçlar her zaman kaybediyor! İşte, doğuştan kısmetsiz diyebileceğimiz o burçlar...

ıkızler

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)
İkizler burcu herkesle çok kolay arkadaşlık kurarlar. Ancak ikizler burcu olanlar bazı konularda çok şanssız olabilir. İkizler burcunun aşk ve iş hayatı hiçbir zaman istediği gibi gitmez. Değişken fikirleri onların çok kararsız olmalarına sebep olabilir. Bu sebeple hedefledikleri yolda yürümekte zorlanırlar.

yengec

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)
Yengeç burçları aşırı duygusal yapılarıyla bilinir. Onlar her an üzülebilir ve kırılabilir. Yengeç burçları hayatı getirdiği olaylara karşı pek hazırlıklı olamaz. Genellikle içine kapanır ve mücadele edemez. Bu sebeple kendi şansını yaratmak konusunda zorlanır. Yengeç burçları aşk ve iş hayatında hayal ettiği başarıyı yakalamakta zorlanır. Bu sebeple en şanssız burçlar listesinde yerini alır.

balık

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)
 Zodyak'ın en hassas ve duygusal burçları arasında yer alan Balık, özellikle aşk konularında çok talihsiz olur. Balık burçları asla kendileri gibi hassas, duyarlı ve herkesi çok sevebilen birini bulamaz. Kendisi o kadar hayat ve sevgi doludur ki bu konuda kimse onlarla yarışamaz. Balık burçları negatif duyguları sebebiyle de hayat boyu şanslı olamıyor.

Haber Merkezi

Editör: Tuba Berfin Akkaya