Diziler ne zaman başlayacak? Sorusu, özellikle yaz aylarının sona yaklaşması ile birlikte araştırılan konular arasında yer alıyor. Farklı kanallarda farklı konularda yayınlanmakta olan diziler, zaman zaman yoğun ilgi görüyor. Peki, Diziler ne zaman başlayacak? 2023 yaz tatilindeki diziler, yarışmalar ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Nisan yayınlandı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Nisan yayınlandı!

Dizilerin yeni sezon ve yeni bölümleri her yıl genellikle Eylül-Ekim aylarında izleyicisi ile buluşuyor. 2023 – 2024 sezonunda yayınlanacak olan dizilerinde Eylül-Ekim aylarında birçok dizinin başlaması bekleniyor. Aşağıda yer almakta olan bölümden hangi dizi, ne zaman başlıyor öğrenebilirsiniz. Dizilerin yeni sezon tarihinin açıklanması ile birlikte haberimiz içerisine eklenecektir.

Diziler ne zaman başlayacak? 2023 yaz tatilindeki diziler, yarışmalar ne zaman başlıyor? TRT 1, Kanal D, ATV...

Ekranların sevilen dizilerinden bir tanesi olan Yargı dizisinin yeni bölümleri ve yeni sezonu 18 Eylül Pazar günü izleyicileri ile buluşacak.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümlerinin hangi tarihte izleyicileri ile buluşacağına dair bir açıklama gerçekleştirilmedi. Bu nedenle diğer diziler gibi Eylül-Ekim aylarında başlaması muhtemel.

İzleyicilerin beğenisi toplamayı başaran İyilik dizisi ise 26 Ağustos tarihinde yeni sezonu ve yeni bölümleri ile birlikte izleyicileri ile buluşacak.

Kuruluş Osman dizisi için net bir bilgi paylaşılmadı fakat yaklaşık olarak ekimin ikinci haftasında yeni sezonun izleyicileri ile buluşması öngörülüyor. Genellikle birçok dizi Eylül-Ekim aylarında yeni sezonu ile ekranlara dönüyor.

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta programının yeni sezonu yayınlanan 6. sezon fragmanı ile birlikte duyuruldu. Yayınlanan fragmana göre Gelinim Mutfakta 6. sezon Pazartesi günü saat 13:00'da izleyicileri ile buluşacak. 1181. Bölüm ile kaldığı yerden devam eden programın yeni sezonunda birçok yeni keyifli ana tanıklık edeceksiniz.

Diziler ne zaman başlayacak? 2023 yaz tatilindeki diziler, yarışmalar ne zaman başlıyor? TRT 1, Kanal D, ATV...

Arka Sokaklar yayınlanan fragmanda kendi gününde, kendi saatinde ibaresi yer alması nedeniyle yayın tarihinin aynı olacağı duyuruldu. Buna göre Cuma günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlarında 18. Sezonu yayınlanacak.

Atv ekranlarının sevilen dizisi "Kardeşlerim" 10 Haziran 2023 Cumartesi günü sezon finali yapmıştı. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından araştırılmakta fakat henüz yeni sezon yayın tarihi, yapımcı tarafından paylaşılmadı.

Kan Çiçekleri hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında saat 16.30'da yayınlanmaktaydı. Yeni sezona dair bir bilgi henüz izleyicilerle paylaşılmadı. Bu nedenle yeni sezonun ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Fakat genellikle diziler Eylül-Ekim aylarında yeni sezonları ile birlikte izleyicileriyle buluşuyor.

Diziler ne zaman başlayacak? 2023 yaz tatilindeki diziler, yarışmalar ne zaman başlıyor? TRT 1, Kanal D, ATV...

Star Tv'nin sevilen dizisiYalı Çapkını 8 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştır. Yalı Çapkını dizisinin 2. sezonuyla ilgili net bir bilgi açıklanmadı. D Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 8 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştır. Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonun Eylül ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti 9 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştı. Kızılcık Şerbeti 2. sezonunun Eylül ayının son haftası içerisinde yayınlanması planlanmaktadır. Buna göre 25 – 30 Eylül tarihleri arasında Kızılcık Şerbeti yeni sezonun izleyicileri ile buluşması öngörülmekte.

Editör: Haber Merkezi 05