Dizide 'Selma' ve 'Mihran' karakterlerini canlandıran Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Çiftin bir süredir birlikte olduğu söyleniyordu. Çift, söylentilere son noktayı koydu. Birlikte fotoğraflarını paylaşarak aşklarını ilan ettiler. İşte detaylar...

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

Show TV'nin her hafta pazar akşamları izleyici karşısına çıkan Güzel Günler dizisinde iki aşığı canlandıran Burak Dadak ve Leyla Tanlar ilişkilerini ilan etti. Burak Dadak'ın 'Mihran' ve Leyla Tanlar'ın 'Selma' karakterlerini canlandırdığı dizide izleyiciyi etkileyen bir aşk ortaya koyuluyor. İzleyici dizide Mihran ve Selma karakterini çok yakıştırırken ikilinin gerçek hayatta da sevgili olması gündem oldu.

burak dadak

Burak Dadak, sevgilisi Leyla Tanlar ile fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti. Leyla Tanlar'ı kalbine etiketleyen oyuncunun fotoğrafları saniyeler içinde binlerce beğeni topladı.

burak dadak2

Leyla Tanlar ise Burak Dadak ile aynı fotoğrafları paylaşarak "olley bee" açıklamasını yazdı. Tanlar, sevgilisini fotoğrafın altına etiketleyerek yanına kalp koydu.

Haber Merkezi