Dilan Çıtak, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Dilan Çıtak kimdir? Dilan Çıtak kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak sevgilisi kim?" soruları aratılıyor. Peki, Dilan Çıtak kimdir? Dilan Çıtak kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler..

DİLAN ÇITAK1

Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk şarkıcı ve müzisyendir. Müzikle iç içe bir yaşam sürmüş ve eğitimini bu alanda almıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okuluna başlamış, şan eğitimi almış ve piyano ile keman dersleri de almıştır. Okul sürecinde müzikallerde, korolarda ve caz orkestralarında yer almış, ayrıca Pera Tiyatro'da oyunculuk eğitimi almıştır. Amerika'da Berklee College Of Music'te eğitim almış, çeşitli konserlerde sahne almış ve Amerikalı bir vokal hocasıyla çalışmıştır.

DİLAN ÇITAK

Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra İTÜ İngilizce Müzikoloji bölümünde eğitimine devam etmiş ve keman ile piyano hocalığı yapmıştır. Ayrıca kendi müzik projesi olan SOUL SENSATION band'inin solistliğini yapmış ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" projesinde vokal olarak yer almıştır.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan kimdir? CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan kimdir?

DİLAN ÇITAK2

Dilan Çıtak'ın annesi, 90'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile kısa süreli bir ilişki yaşamış olan Işıl Çıtak'tır.

Editör: İrem Akbaş