Kan Çiçekleri 319. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kan Çiçekleri 319. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dijital platformlarda geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizi ve filmler belirlendi. Netflix, bluTV, Prime Video ve TOD TV gibi platformlarda izleyicilerin favori yapımları büyük ilgi gördü.

Netflix Türkiye:

Televizyon kategorisinde "Kuvveti Bir Alkış" zirvede yer aldı, "Furies" ikinci sıraya yükseldi ve "Avatar: The Last Airbender" üçüncü oldu. Film kategorisinde ise platformun yeni orijinali "Damsel" açılışını zirvede gerçekleştirdi.

Netflix Türkiye

bluTV:

"Sokağın Çocukları" televizyon kategorisinde liderlik serisini sürdürürken, Kate Winslet'in başrolünde yer aldığı yeni dizi "The Regime" ikinci sıradaki yerini korudu. Film kategorisinde ise "Beni Satan Casus (The Spy Who Dumped Me)" zirvede yer aldı.

Blu T V Logo

Prime Video:

"Düğüm" televizyon kategorisinde liderlik serisini sürdürürken, "Reacher" ikinci sıradaki yerini korudu ve İspanya yapımı "Kızıl Kraliçe (Red Queen)" üçüncü sıraya yükseldi. Film kategorisinde ise "Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X)" açılışını zirvede gerçekleştirdi.

Prime Video

TOD TV:

"Game of Thrones" televizyon kategorisinde liderlik serisini sürdürdü, Halo ikinci sıraya tırmandı ve HBO imzalı fenomen dizi "Succession" üçüncü sıradaki yerini korudu. Film kategorisinde "Para Avı (Kill Shot)" zirvede yer aldı.

Tod Tv

Haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri, izleyicilerin tercihleri doğrultusunda belirlendi. Dijital platformlarda yer alan geniş içerik yelpazesi, izleyicilere çeşitli seçenekler sunarken, popüler yapımların ilgiyle takip edilmesi dikkat çekiyor.

Bu haber, geçtiğimiz hafta dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri açıklamaktadır. Her platformun televizyon ve film kategorilerindeki liderleri ve öne çıkan yapımları sıralamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi