Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 610. Bölümünde; Kahramanmaraş - Afşin'den gelen Mehmet Karamazı'nın 10 yıllık eşi Elif, 5 yaşındaki çocuğunu da alıp evden kaçtı.

Bugün yayınlanan bölüme Elif katıldı. Elif, Mehmet'in kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. Devlet kurumunda kaldığını ifade eden Elif, yaşadığı psikolojik şiddeti de alattı. Elif programda şunları kaydetti:

"Çocuklarımın yanında başka bir kadını sevdiğini söylüyordu. Feride'yi kuma getirmek istediğini söylüyordu. Bana, 'Feride'yi bana isteyelim' derdi. Feride'yle 6 aydır konuşuyordu. Feride'yi Burhan 2 diye kaydetti. Ben şu an çok rahatım. Boşanmak istiyorum. Çünkü 10 yıldır küfür, psikolojik şiddet var. Devletin verdiği olanaklardan yararlanıyorum. Ben Ömer'den sadece yardım istedim. Evet duygusal bir ilişki var. Ömer'in evimize girip çıkması yalan. Ben evden kaçarken yardım istedim o da yardım etti. İlişkimiz çok sonra başladı. İki ay oldu" ifadelerini kullandı.

Programa Ömer de bağlandı. Ömer şunları kaydetti:

"Ben hata yaptım yapmadım demiyorum. Evet zamanında yasaklı madde kullandım ama bıraktım. Sadece ben değil Mehmet de içiyordu. Şahitlerimiz de var. İki ay önce aşkımı açıkladım. Onu seviyorum."

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.