Deniz Akkaya yaptığı açıklamalarla gündem oldu. İnternette Deniz Akkaya'nın kızı hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Deniz Akkaya'nın kızı kimdir? Deniz Akkaya'nın kızı kaç yaşında? Deniz Akkaya'nın kızı neden gündem oldu? İşte detaylar...

Deniz Akkaya Kızı1

DENİZ AKKAYA KİMDİR?

Deniz Akkaya 3 Ağustos 1977'de İstanbul'da doğdu. Kayseri Akören'in Uzunyayla Köyü'nden Çerkes kökenli bir ailenin kızıdır.

Deniz Akkaya Öğrenim hayatı İstanbul'da geçti. İlköğrenimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda, ortaokulu Bilge Kaan Özel Deneme Lisesi’nde, liseyi ise Semiha Şakir Özel Deneme Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde yükseköğrenim gördü.

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Genç yaşta profesyonel modelliğe başladı. 1997 yılında Türkiye’nin tek meslek yarışması olan Best Model of Turkey yarışmasında birinci, “Miss Grace of the World” yarışmasında dördüncü oldu. Yıldırım Mayruk, Cengiz Abazoğlu gibi modacıların, yerli ve yabancı birçok markanın defilelerinde mankenlik yaptı. 1998'de Alman moda firması Escada'nın Türkiye'deki bir defilesinde Carla Bruni ile aynı podyumda yer aldı. 2000'li yıllarda Türkiye’deki yayımlanan çeşitli moda dergilerinde kapak oldu.

2006'da Türkiye'de Star TV kanalında yayımlanan ve yüksek izlenme sayılarına ulaşan Top Model Türkiye yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Ardından Show TV kanalında yayımlanan Pişti adlı televizyon programında yorumcu ve sunucu olarak yer aldı. Cine5'te yayımlanan Başka Yerde Yok adlı programda sunuculuk yaptı. Bu programda Fatih Altaylı ve Mehmet Barlas gibi gazetecilerle birlikte çalıştı.

Tiyatro ve sinema oyunculuğu yaptı. Maskeli Beşler: Kıbrıs, Vizontele Tuuba, Okul rol aldığı filmlerden bazılarıdır.

Deniz Akkaya Kızı2

DENİZ AKKAYA'NIN KIZI KİMDİR?

Deniz Akkaya’nın iş insanı Efe Önbilgin ile beraberliğinden 15 yaşında bir kızı vardır. 

Deniz Akkaya Kızı3

DENİZ AKKAYA'NIN KIZI NEDEN GÜNDEM OLDU?

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızıyla olan kavgasını sosyal medyadan paylaştı. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koydu. Kızının kendisine zarar verdiğini söyleyen Akkaya'nın paylaşımları ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Akkaya'nın kızını koruma altına aldı.

Kaynak: Haber Merkezi