'Deadpool & Wolverine' film konusu nedir? İşte detaylar...

Ekran Görüntüsü 2024 02 12 162719

DEADPOOL& WOLVERİNE FİLM KONUSU NEDİR?

Hem Reynolds'ın hem de Wolverine rolüne geri dönen Hugh Jackman'ın, Marvel Sinematik Evreni'ne ilk kez gireceği filmin resmi adının "Deadpool & Wolverine" olduğu da fragmanla birlikte ortaya çıktı.

Deadpool 3 Fragmani Wolverine Sahnede

Baş döndürücü fragmanda, Wade Wilson, en son "Loki"de görülen Zaman Değişikliği Otoritesi'nin ziyaretinin ardından bizi çoklu evrene geri götürüyor ve kendisine görünüşe göre yalnızca kendisinin başarabileceği bir görev, "kahramanlar içinde kahraman" olma şansı veriliyor.

Pi'nin Yaşamı nerede çekildi? Pi'nin Yaşamı nerede çekildi?

Indir-33

Marvel Sinematik Evreni'nin marka yüzü Avegers'ın görüntüleri izletilen Wade'in kendisini "Marvel Evreni'nin İsa'sı" ilan edip harekete geçmesiyle birlikte kesin olarak anlıyoruz ki Deadpool, en son on yıl önce en son gördüğümüz birçok karakterden gelen cameo'larla birlikte Fox & X-Men evrenini kesin olarak bitirmek üzere.

X Men Origins Wolverine Deadpool 092722 Ee4F22Ab927D49E0B5Aa5F155Bff594D

Deadpool 3'ün yönetmen koltuğunda Shawn Levy'nin oturduğu, oyuncu kadrosunda ise Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'a Morena Baccarin, Emma Corrin, Matthew Macfadyen ve Brianna Hildebrand gibi isimlerin eşlik ettiği biliniyor.

Kaynak: Haber Merkezi