Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı, bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan kararnameye göre, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Davut Düzgün atandı. Atanmanın ardından Davut Düzgün'ün özel hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar, "Davut Düzgün'ün eşi Sevgi Düzgün kimdir? Sevgi Düzgün nereli? Sevgi Düzgün kaç yaşında? Sevgi Düzgün ne iş yapıyor? Sevgi Düzgün'ün çocuğu var mı" sorularına yanıt arıyor. Peki, Davut Düzgün'ün eşi Sevgi Düzgün kimdir? Sevgi Düzgün nereli? Sevgi Düzgün kaç yaşında? Sevgi Düzgün ne iş yapıyor? Sevgi Düzgün'ün çocuğu var mı? İşte tüm merak edilenler...

Davut Düzgün

SEVGİ DÜZGÜN KİMDİR?

Sevgi Düzgün, mimardır. Sevgi Düzgün, Davut Düzgün ile evlidir. Çitfin 3 çocuğu vardır. Sevgi Düzgün hakkında internette detaylı bilgi bulunmamaktadır. 

6-158

DAVUT DÜZGÜN KİMDİR?

Davut Düzgün, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürüdür. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Davut Düzgün atandı.

Davut Düzgün 2

DAVUT DÜZGÜN NERELİ?

Davut Düzgün, 1978 yılında Kocaeli'de doğdu.

8-177

DAVUT DÜZGÜN KAÇ YAŞINDA?

Davut Düzgün, 45 yaşındadır.

7-212

DAVUT DÜZGÜN NE MEZUNU?

İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. 1999 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2010 yılında İngiltere Portsmouth Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

Davut Düzgün

Scottie Wilbekin kimdir? Wilbekin kaç yaşında, nereli? Boy Scottie Wilbekin kimdir? Wilbekin kaç yaşında, nereli? Boy

1999 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 2003 yılında Kaymakamlık Kursu'nu bitirerek, sırasıyla Adıyaman'ın Kahta, Malatya'nın Akçadağ ve Adana'nın Kozan ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. 2012 yılında yayınlanan kararname ile Sinop Durağan Kaymakamlığı, Elazığ Maden Kaymakamlığı, Tunceli Pülümür Kaymakamlığı  yaptı. 2017 yılında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi olarak atandı.

Davut Düzgün 2

DAVUT DÜZGÜN EVLİ Mİ?

Davut Düzgün evli ve 3 çocuk babasıdır. ve son kararname ile İlçemize atanmıştır.  

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.