Borsa İstanbul BIST 100 endeksinde işlem görmesi beklenen Cw Enerji ile ilgili detaylar halka arz edileceğinin açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Borsa İstanbul yatırımcıları CW enerji halka arz ne zaman? CW enerji kaç lot verir, eşit mi oransal mı, hangi bankalarda var? İşte CW enerji hisse kodu ve fiyatı…

borsa3

CW enerji halka arz ne zaman? 
Cw Enerji 26-27-28 Nisan tarihlerinde halka arz olacak. Buna göre talep toplama sürecinden faydalanmak isteyenler 26 Nisan Çarşamba günü halka arz edilen hisseleri alabilecek.

CW enerji hisse fiyatı 
Yatırımcıların yakından takip ettiği Cw Enerji Mühendislik 108,60 liradan hisse satışı gerçekleştirecek. Süreci ise QNB Finansinvest yönetecek.

borsa2

CW enerji halka arz hangi bankalar, Garanti var mı? 
Cw Enerji QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş, liderliğinde halka arz edilecek. Halka arz sürecini QNB Finans Yatırım ile Deniz Yatırım yönetecek.

CW enerji halka arz kaç lot verir? 
Cw Enerji halka arz büyüklüğü 25.000.000 TL olacak. Ek satış dahil bu rakam 30.000.000 TL’ye çıkarılacak. Borsada yerini almak isteyen Cw Enerji Mühendislik Tic. ve San. A.Ş yatırımcıların büyük ilgisini görüyor. Yatırımcılar da Cw Enerji’nin hisselerine yoğun talep gösteriyor.

borsa-2

CW enerji hisse kodu 
Cw Enerji hisse fiyatı 108,60 TL olacak. 26-27-28 Nisan tarihlerinde halka arz edilecek olan Cw Enerji hisse kodu ise CWENE olacak.

CW enerji halka arz eşit mi oransal mı? 
Sabit fiyat ile talep toplayacak olan Cw Enerji, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle arz olacak.

Haber Merkezi