Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI;  -Türkiye gücünü uluslararası hukuktan ve kendi çıkarlarını koruma iradesinden alan kararlı duruşuyla Akdeniz'deki tüm oyunları da bozmayı sürdürecektir. -Son iki haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi -Koronairüs salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin meyvelerini toplamaya başladık. -Test sayımızı günde 40 binin üzerine çıkardık. -İyileşen hasta sayımız katlanarak artıyor. -Bugüne kadar 3 milyona aşkın vatandaşımıza Vefa Destek Gruplarıyla hizmet verilmiştir. -Salgının başladığı günden beri ülkemizde kayda değer bir kamu düzeni sorunu yaşanmadı.
-Kritik ilaçların üretimine yerli firmalarımız başladı “Dünyanın ve ülkemizin dikkatini salgınla mücadeleyi fırsata çevirmek isteyen Suriye rejiminin İdlib saldırganlığının artırdığını görüyoruz. Türkiye Rusya ile vardığı 5 mart mutabakatını koruyarak rejimin saldırganlığına geçit vermeyecek. Rejim böyle devam ederse çok ağır kayıplarla bunun bedelini ödeyecektir.” 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde 31 ilimizde sokağa çıkma yasağını uygulamayı planlıyoruz İHA
Editör: TE Bilisim