Kamuoyunda yaptığı açıklamalarda gündem olan ''Cübbeli Ahmet Hoca'' adıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü kalp krizi geçirdi. Yurttaşlar Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Cübbeli Ahmet Hoca Sağlık Durumu

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu nasıl?

"Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü'nün sağlık durumuyla ilgili yapılan ilk açıklamada, anjiyo yapılacağı belirtildi. Ahmet Mahmut Ünlü'nün tüm programları iptal edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca Öldü Mü

Çöl tozu ne zaman bitecek? Çöl tozu hangi illerde etkili? Çöl tozu ne zaman bitecek? Çöl tozu hangi illerde etkili?

Cübbeli Ahmet Hoca kimdir?

Ahmet Mahmut Ünlü 27 Şubat 1965 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz, hafız ve yazardır. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerindendir. Resaili Ahmediyye ismiyle değişik konularda yayımlanmış birçok risalesi bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, medyada yer alan tartışmalı ifadeleri, yazdığı kitaplarla ve verdiği vaazlarla tanınmaktadır.

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdirr

İslâmiyet'e getirilen yeni yorumlara ve reformist görüşlere karşı durmaktadır. İslâm dinini Ehl-i Sünnet anlayışına göre yaşamak gerektiğini savunur. Özellikle İstanbul dışındaki mekânlarda vermiş olduğu vaazlar ilgi görmektedir.

1999'da Gölcük depreminin ardından yaptığı bazı açıklamaları sebebiyle 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmıştır. Daha sonraki yıllarda da çeşitli suçlamalarla hakkında davalar açılmış ve bunların hepsinden beraat etmiştir.