CSO ADA Ankara, Türk müziğinin güzelliklerini özgün bir yaklaşımla sunmaya devam ediyor. Solistliğini Cihat Aşkın’ın üstlendiği, kanunda Serkan Halili, flügelhornda Timuçin Abacı, ile Ancyra Ensemble’dan Burcu Hancı, Ünsan Çeliksu ve Çağdaş Özkan’ın yeraldığı, şef Oğuzhan Balcı liderliğindeki topluluk, 23 Aralık Cumartesi akşamı Türk Valsleri ile müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Cihat Aşkın, İtalyan Maestro’nun yönetimindeki bando aracılığıyla, İstanbul'un meydanlarında başlayan bu müzikal yolculuğu şu sözlerle ifade ediyor: "Güzel melodiler şehrin her tarafında yansımaya devam ederken bu duruma içten içe üzülen kıymetli Türk bestekârlarından Dede Efendi cesaretle ortaya çıkarak bir iddia ile ‘Bunu ben de yaparım’ der ve bir çırpıda ‘Yine Bir Gülnihal’ isimli valsi besteler. Bu vals, dünyayı kasıp kavuran Viyana valslerinin yanında romantik ilk Türk valsi olma özelliği taşıyor." 

Son dönemlerde popüler olan 'iris' fotoğrafçılığı Son dönemlerde popüler olan 'iris' fotoğrafçılığı

Topluluğun performansı, Türk valslerinin güzelliklerine vurgu yapıyor. Müzikseverler, Türk valslerinin tarihine açılan kapıyı CSO ADA Ankara’da aralayacakları bir deneyim yaşayacaklar.
Bilet Fiyatları:
1.Kategori:275TL

2.Kategori:200TL
3.Kategori:150TL
4. Kategori: 100 TL

Kaynak: Züleyha Kandöker Yiğit