Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Star TV'nin yeni dizisi Çöp Adam 20. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük bir yankı uyandıran ve çok sevilen Çöp adam dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan Çöp Adam dizisi gerçek hayattan uyarlama olduğu için daha çok dikkat çekti. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu buluşturan Çöp Adam dizisinin yeni bölümü araştırılıyor. Çöp Adam canlı izle! Çöp Adam 21. bölüm izle! Çöp Adam son bölüm izle...

ÇÖP ADAM CANLI İZLE

Çöp Adam canlı izlemek için tıklayınız.

ÇÖP ADAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Peri, Tamer ve Seko’nun kavgasının ardından Damla’nın yaşadığı hayal kırıklığını görünce dayanamaz ve kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Ancak bu, Damla’yla arasını düzeltme şansını yok edecektir. 

çöp adam-7

Peri, bir yandan da Berrin ve Seko’nun ilişkisini destekleyen tek kişidir. Tamer ve Seko’nun arasını düzeltmek için çabalar ancak Tamer bu konuda taviz vermez. Sonunda, Tamer, Berrin ve Seko’yla yüzleşir. Bu yüzleşme, Seko’nun hayatıyla ilgili büyük bir karar almasıyla sonuçlanır. Berrin ise bu kararı öğrendiğinde, engel olmak için harekete geçer.

çöp adam2-4

Meryem ve Yavuz, Tamer’in Yavuz’a ne tepki vereceği endişesi içindeyken, Tamer, Yavuz’a sürpriz bir teklifle gelir. Peri ise kendini dengede tutmak için insanüstü bir çaba harcarken, o dengeyi bozacak tek adımı atar ve annesine gider. Bu sırada Tamer, Bülent ve Aysel’i geçici olarak yalıya taşımıştır. Ancak İpek’in Peri üzerindeki yıkıcı etkisi ve Bülent’in artık neredeyse şantaja varan talepleri, Tamer’i radikal bir adım atmaya zorlayacaktır.

ÇÖP ADAM 21. BÖLÜM İZLE

Çöp Adam 21. bölümü bu akşam saat 20.00'de Star TV'de izleyici karşısına çıkacak.

ÇÖP ADAM SON BÖLÜM İZLE

Çöp Adam son bölümü izlemek için tıklayınız.

Haber Merkezi