Çılgın Max: Öfkeli Yollar filmi 2015 yılında çıkan aksiyon/bilimkurgu türünde bir filmdir. Çılgın Max: Öfkeli Yollar filminin yönetmenliğini George Miller yaparken, senaristliğini George Miller ve Brendan McCarthy birlikte üstlenmiştir. Peki, Çılgın Max: Öfkeli Yollar filminin konusu ne? Çılgın Max: Öfkeli Yollar filminin oyuncuları kim? Çılgın Max: Öfkeli Yollar filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

Çılgın Max Öfkeli Yollar Filmi

ÇILGIN MAX: ÖFKELİ YOLLAR FİLMİNİN KONUSU NE?

Mad Max: Fury Road'da, zorlu geçmişi Mad Max’i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de bir şekilde kendini Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından, sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasında bulur. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar ve Joe kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

Çılgın Max Öfkeli Yollar

ÇILGIN MAX: ÖFKELİ YOLLAR FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Tom Hardy-Rolü : Max Rockatansky

Charlize Theron-Rolü : Imperator Furiosa

Zoë Kravitz-Rolü : Toast

Nicholas Hoult-Rolü : Nux

Rosie Huntington-Whiteley-Rolü : Splendid

Riley Keough-Rolü : Capable

Nathan Jones-Rolü : Rictus Erectus

Josh Helman-Rolü : Slit

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi Gaziantep'te hizmete açıldı! Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi Gaziantep'te hizmete açıldı!

Çılgın Max Öfkeli Yollar Konusu

ÇILGIN MAX: ÖFKELİ YOLLAR FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çılgın Max: Öfkeli Yollar filmi 29 Şubat Perşembe günü saat 19:30'da TLC'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi