Aşk hayatı her burca göre farkılık göstermektedir. Bazı burçların erkekleri ilşkiden kaçarlar. Peki,  Ciddi ilişkiden kaçan erkek burçları nelerdir? İşte, ciddi ilişkiden kaçan erkek burçları!

Ciddi Ilişki Istemeyen Burçlar

1-KOVA:

Özgürlüğüne düşkün, çözülmesi zor, ilişkiye başlayınca acaba eski hayatım daha mı güzeldi diyen Kova erkekleri. Özgürken her şeyi yapma fırsatına sahip olmayı çok  seviyorlar ve kolay kolay da ciddi ilişki kurmak istemiyorlar.

kova

2-YENGEÇ:

En tehlikeli erkek biri olan Yengeçlerin ilişkiden kaçma potansiyelleri yüksektir. Her kadını kendilerine sözlerler ve manipülasyonlar ile bağlayıp sonrasından işikinin yükünün ağır geldiğini görüp kolayca vazgeçiyorlar.

yengeç

3-İKİZLER:

İkizler burcu erkeğinin doğasında birden çok olan şeylere karşı ilgi vardır. Bir kişi ile ömür geçirmek mi yoksa birden fazla kişi ile flört edip kafasına uygun olanla ilişki kurmak mı? İşte bu kararsızlığı hep yaşadıkları için tam olarak güvenilmezlerdir.

ikizler

4-YAY:

Yayları bir şeye mecbur bırakmak imkansızken bir ilişki kurma konusu çetrefil bir hal alıyor. Onların her çiçeğe konup istediğinden bal alma duurmları bitmedikçe karşı taraf için sıkıntılarda bitmez.

2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

yay

5-BALIK:

Balık erkekleri için tam bir ne istediğini bilmeyen erkek modeli desek yanlış olmaz. Onunla olmaz onsuz da olmaz. Yanında şahane hissederken, yanınızda olmadığında sanki hayatınızda hiç yokmuş gibi olabilirsiniz.

balık

6-KOÇ:

Koç burcu erkekleri bir şeyler eğer rutine girer ya da heyecanını yitirirse orda durmak istemezler. Koçlar kendilerine yeni heyecanlar ararlar. Onlara göre ciddi ilişki elde edilen şeyin heyecanı ve eğlencesi kalmaz düşüncesi üzerine.

Kaynak: Haber Merkezi