CHP'li Gökhan Günaydın ile gazeteciler Şule Aydın ve Barış Pehlivan arasında Halk TV ekranlarında tartışma yaşandı. Tartışma, Günaydın'ın CHP'nin kriz sürecine yönelik eleştirileriyle başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz” Cumhurbaşkanı Erdoğan: “5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz”

Günaydın, Aydın ve Pehlivan'a dönerek, "CHP bu krizin başından beri sizce ne yapmadı?" sorusunu sordu. Aydın, "CHP sokağa çıkmadı, CHP'nin yapmadığını konuşmak daha önemli sanki." yanıtını verince, Günaydın, "CHP'ye laf etmenin dayanılmaz hafifliği denen bir şey var medyada." şeklinde karşılık verdi.

Bu noktada, tartışmaya Barış Pehlivan da dahil oldu ve sert bir dil kullanarak Günaydın'a seslendi: "Çok ayıp ediyorsunuz. Buradaki tüm gazeteciler, AK Parti'nin 22 yıldır tüm yanlışlarını, tüm hukuksuzluklarını söyledi yazdı diye bedeller ödediler. Siz bu insanlara bu şekilde ithamda bulunamazsınız."

Tartışma, hem siyasi hem de medya çevrelerinde büyük yankı buldu. Konuyla ilgili olarak CHP ve medya temsilcileri arasındaki gerilimin artması bekleniyor. Bu olay, Türkiye'deki siyasi atmosferdeki tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Kaynak: Haber Merkezi