Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Esenyurt'tan aday olan Ahmet Özer'in hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, '' Ahmet Özer kimdir? Ahmet Özer kaç yaşında, nereli? Ahmet Özer ne mezunu? Ahmet Özer hangi görevlerde bulundu? Ahmet Özer'in eşi kimdir? Ahmet Özer kürt mü'' sorularını aratıyor. Peki, Ahmet Özer kimdir? Ahmet Özer kaç yaşında, nereli? Ahmet Özer ne mezunu? Ahmet Özer hangi görevlerde bulundu? Ahmet Özer'in eşi kimdir? Ahmet Özer kürt mü? İşte tüm merak edilenler...

Ahmet Özer Eserleri

AHMET ÖZER KİMDİR?

Ahmet Özer, 1960 yılında Van'da doğdu. İlk, orta öğrenimini Van'da, lise eğitimini Diyarbakır'da bitirdi. 1986'da Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi'nde sosyoloji alanında, ODTÜ'de ise "Bilim ve Siyaset Felsefesi" alanında olmak üzere 2 master yaptı. 1999'da doçent oldu. Kan davası, Güneydoğu'nun sosyo ekonomik yapısı, İsrail'deki Kibutz ve Moşhavlar ile GAP Bölgesi'nin karşılaştırılması, bölgenin geleneksel yapısı ve kalkınma süreci, bölgedeki yerel yönetimlerle ilgili çalışmalar yaptı.

Ahmet Özer

Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir? Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir?

AHMET ÖZER'İN EŞİ KİMDİR?

Ahmet Özer evli ve iki çocuk babasıdır.

Ahmet Özer Kürt Mü

AHMET ÖZER KÜRT MÜ?

Ahmet Özer Kimdşr

AHMET ÖZER ESERLERİ

"GAP ve Sosyal Değişme", "Güneydoğu Anadolu ve GAP Gerçeği", "Sosyal Bir Varlık Olarak İnsan", "Modernleşme ve Güneydoğu", "11 Eylül - ABD ve Küreselleşme", "Tanzimat'tan Günümüze Batılılaşma ve AB", "Doğu'da Aşiret Düzeni ve Brukanlar", "Kentleşme ve Yerel Yönetimler" isimli bilimsel çalışmalarının yanı sıra Şehrivan isimli bir de romanı yayınlandı.

Kaynak: Haber Merkezi