Cem Yılmaz, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya Zafer Algöz, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk ve Tülin Özen gibi isimlerin yer aldığı 'Do Not Disturb', 29 Eylül 2023'te Netflix'te yayınlandı.  Do Not Disturb ne demek? Cem Yılmaz'ın yeni filminin anlamı nedir? soruları ise araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

23 Nisan'da Dilan Polat'ın şarkısıyla kutlama! 23 Nisan'da Dilan Polat'ın şarkısıyla kutlama!

Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Do Not Disturb" İngilizce bir cümle olup, "Rahatsız etmeyin" anlamına gelmektedir. Filmde önceki serilerden tanıdığımız Ayzek karakterini izliyoruz.

"Do not disturb" ifadesi, bir kişinin belirli bir süre boyunca rahatsız edilmek istemediğini veya bir cihazın (telefon, bilgisayar vb.) kullanıcısının o an için bildirimler ve çağrılar almak istemediğini belirttiği bir ifadedir. Genellikle telefon ve diğer elektronik cihazlarda bulunan bu özellik, kişinin sessizlik ve konsantrasyon sağlamak istediği zamanlarda kullanılır. Bu mod aktive edildiğinde, kullanıcı yeni aramalar, mesajlar ve bildirimler almayacaktır. "Do not disturb" modu, toplantılar, dinlenme saatleri veya odaklanma gerektiren diğer durumlar için kullanışlıdır. Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Do Not Disturb" İngilizce bir cümle olup, "Rahatsız etmeyin" anlamına gelmektedir. 

AAAABTUYj6UzFDET4J-Or0zIqaXChoce7nmZDz8bcijuE8yqeWDjbWPq09hoSpI4T_M5RIBswJQPTYqxJyJ1GTUopRNTTkrRS1aDB8mz

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen