Avrupa Futbol Şampiyonası'na sayılı günler kala, futbolseverler heyecanla turnuvanın başlamasını bekliyor.  Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı başlamadan önce, takımlar kadrolarını şekillendirip turnuvaya hazırlanıyorlar. Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan EURO 2024'e katılacak olan Çekya Milli Takımı da aday kadrosunu belirledi ve futbolseverlerin merakla beklediği isimleri duyurdu. Teknik direktör Ivan Hašek yönetimindeki ekip, tarihi bir başarıya imza atmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Çekya Milli Takım (5)

Çekya kadrosunda kimler var?

Çekya Milli Takımı'nın EURO 2024 aday kadrosunda 26 yetenekli futbolcu yer alıyor.

Kaleci: Vítězslav Jaroš (SK Sturm Graz), Matěj Kovář (Bayer 04 Leverkusen), Jindřich Staněk (SK Slavia Praha)

Defans: Vladimír Coufal (West Ham United FC), David Douděra (SK Slavia Praha), Tomáš Holeš (SK Slavia Praha), Robin Hranáč (FC Viktoria Plzeň), David Jurásek (TSG 1899 Hoffenheim), Ladislav Krejčí ml. (AC Sparta Praha), Martin Vitík (AC Sparta Praha), Tomáš Vlček (SK Slavia Praha), David Zima (SK Slavia Praha)

Çekya Milli Takım (1)

Orta Saha: Antonín Barák (ACF Fiorentina), Václav Černý (VfL Wolfsburg), Lukáš Červ (FC Viktoria Plzeň), Matěj Jurásek (SK Slavia Praha), Ondřej Lingr (Feyenoord), Lukáš Provod (SK Slavia Praha), Michal Sadílek (FC Twente), Tomáš Souček (West Ham United FC), Pavel Šulc (FC Viktoria Plzeň)

Forvet: Adam Hložek (Bayer 04 Leverkusen), Tomáš Chorý (FC Viktoria Plzeň), Mojmír Chytil (SK Slavia Praha), Jan Kuchta (AC Sparta Praha), Patrik Schick (Bayer 04 Leverkusen)

Çekya Milli Takımı, F Grubu'nda Türkiye, Portekiz ve Gürcistan ile mücadele edecek. Özellikle Türkiye ve Portekiz ile oynayacakları maçlar büyük önem taşıyor. Bu maçlardan başarılı sonuçlar alarak gruptan çıkmayı hedefleyen Çekya, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası! Galatasaray'dan Memphis Depay bombası!

Çekya Milli Takım (2)

Çekya maçı ne zaman?

Çekya Milli Takımı'nın EURO 2024 Takvimi
18 Haziran 2024 / 22.00: Çekya - Portekiz
22 Haziran 2024 / 16.00: Çekya - Gürcistan
26 Haziran 2024 / 22.00: Çekya - Türkiye

Çekya Milli Takım (3)

EURO 2024, Çekya Milli Takımı için tarih yazacak bir yolculuğun başlangıcı olabilir. İlk kez Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak olan ekip, taraftarların desteğiyle büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi