İş İnsanı Cavit Çağlar'ın hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Cavit Çağlar kimdir? Cavit Çağlar kaç yaşında, nereli? Cavit Çağlar'ın serveti ne kadar? Cavit Çağlar ne iş yapıyor? Cavit Çağlar evli mi? Cavit Çağlar'ın eşi kimdir? Cavit Çağlar'ın kaç çocuğu var? Cavit Çağlar öldü mü? Cavit Çağlar neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Cavit Çağlar kimdir? Cavit Çağlar kaç yaşında, nereli? Cavit Çağlar'ın serveti ne kadar? Cavit Çağlar ne iş yapıyor? Cavit Çağlar evli mi? Cavit Çağlar'ın eşi kimdir? Cavit Çağlar'ın kaç çocuğu var? Cavit Çağlar öldü mü? Cavit Çağlar neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir? Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? Beşiktaş'ın genç yıldızı kimdir?

Cavit Çağlar Serveti

CAVİT ÇAĞLAR KİMDİR?

Cavit Çağlar, 1944'te Gümülcine, Yunanistan'da doğmuş; iş insanı, medya patronu, siyasetçi ve eski spor yöneticisidir. Bursaspor'un 10. başkanıydı. Bursa Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu. Nergis Holding'in ve Olay Medya Grubunun sahibidir.

Lise mezunudur. XVIII., XIX. ve XX. Dönem Bursa Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı yaptı.  Ayrıca Mesut Yılmaz'a hakaret edip açılan davayı kaybetmesiyle ve mahkeme sonunda kefaret ödemeye mahkûm edilmesiyle bilinmektedir.

Cavit Çağlar, RUYİAD (Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği) üyesi olup, geçmiş dönemlerde derneğin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nı da üstlenmiştir.

Bursa'da Olay Gazetesinin ardından 1995 yılında Olay TV ve Olay FM'i kurdu. 1996 yılında Türkiye'nin ilk haber kanalı NTV'yi Nuri Çolakoğlu ile birlikte kurmuştur. Bir dönem Pop TV, Radyo Pop gibi medya kuruluşlarını yayına geçirdi. 1999 yılında NTV Doğuş Grubuna satılmış, Pop TV kapanmış, Radyo Pop ise NTV Radyo adını almıştır. Bursa'nın iki büyük medya grubundan biri olan Olay Medya Grubu 2019 yılında Olay TV ve Olay FM yayın hayatına ara vermiştir. 2020 yılında OlayTV'nin merkezi İstanbul'a taşınarak HD yayına geçmiş ve haber kanalı olarak önemli transferler yapmış ancak kısa bir süre sonra kapanarak genel merkezini tekrar Bursa'ya taşımıştır. Çağlar günümüzde sadece Bursa'nın en büyük yerel gazetelerinden biri olan Olay Gazetesi ile medyada varlığını sürdürmektedir.

Cavit Çağlar Kimdir

CAVİT ÇAĞLAR'IN SERVETİ NE KADAR?

Cavit Çağlar'ın serveti hakkında internette bir bilgi bulunmamaktadır.

Cavit Çağlar Çocuklarrı

CAVİT ÇAĞLAR'IN EŞİ KİMDİR?

Cavit Çağlar'ın eşi Nursel Çağlar'dır. Cavit Çağlar ve Nursel Çağlar 3 çocuğu vardır. Çocuklarının isimleri; Mustafa Çağlar, Yeşim Hattat ve Yasemin Çağlar'dır.

Kaynak: Haber Merkezi