Çapraz Ateş (Haywire) filmi 2012 yılında çıkan aksiyon türünde bir filmdir. Çapraz Ateş (Haywire) filminin yönetmenliğini Steven Soderbergh yaparken, senaristliğini Lem Dobbs üstlenmiştir. Peki, Çapraz Ateş (Haywire) filminin konusu ne? Çapraz Ateş (Haywire) filminin oyuncuları kim? Çapraz Ateş (Haywire) filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Pi'nin Yaşamı filminin konusu ne, oyuncuları kim? Pi'nin Yaşamı filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Çapraz Ateş Film

Çapraz Ateş (Haywire) filminin konusu ne?

Mallory Kane (Gina Carano), güzel, genç ve işinin ehl-i özel bir dedektiftir. Koruyucusu Kenneth (Ewan McGregor) hükümetin onaylamadığı ve 'derin devletin' tepesindekilerin bilmemezlikten geldikleri tehlikeli bir göreve Mallory'i yollar. Fakat İspanya'daki başka bir operasyon başarısızlığa uğradığında Kenneth, Mallory'i Dublin'e başka görev için yollar.

Mallory burada başka bir gizli dedektif Paul (Michael Fassbender) ile ortak çalışacaktır. Fakat bu yeni görevde bir gariplik olduğunu sezen Mallory oyuna getirildiğini anlar ve asıl macera bundan sonra başlar! Artık uluslararası bir seviyeye çıkan insan avından canlı çıkmak için bütün yeteneklerini ve kurnazlığını kullanacaktır. Yegane amacı ülkesi Amerika'ya geri dönüp ailesini korumak ve kendisine bu ihanet komplosunu düzenleyenlerden intikam almaktır.

Çapraz Ateş Filmi Konusu

Çapraz Ateş (Haywire) filminin oyuncuları kim? 

Gina Carano-Rolü : Mallory Kane

Michael Fassbender-Rolü : Paul

Ewan McGregor-Rolü : Kenneth

Bill Paxton-Rolü : M. Kane

Channing Tatum-Rolü : Aaron

Mathieu Kassovitz-Rolü : Studer

Michael Angarano-Rolü : Scott

Antonio Banderas-Rolü : Rodrigo

Çapraz Ateş Filmi

Çapraz Ateş (Haywire) filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Çapraz Ateş (Haywire) filmi 3 Nisan Çarşamba günü 19:30'da Beyaz TV'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi